MC Louis Roadcruiser Happy Family Camper MC Louis M 700 6 persoons gezins camper

McLouis M 700 | (3 beoordelingen)

Twello, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Eric

Eigenschappen

Lengte:
6.60 m
Breedte:
2.50 m
Hoogte:
3.25 m
Bouwjaar:
2007
Leeg gewicht:
2542 kg
Max. gewicht camper:
3300 kg
Motor:
Ducato 2.8JTD
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

3 Beoordelingen

Wij zijn als familie van 2 kinderen in de leeftijd van 4 en 6 jaar via Duitsland en Zwitserland naar Italië geweest, wij hebben als vervoer en verblijf middel de camper van Eric gebruikt, het was geen enkel probleem om een beklimming en daling te doen van de vele bergpassen die wij hebben gepasseerd, de sterke camper motor heeft ons nooit in de steek gelaten.De navigatie heeft een zogenaamde vrachtwagen instelling die alle te lage bruggen en tunnels uit de weg gaat.Gezien het erg warm was hebben wij erg veel plezier gehad van de airco.Met 4 personen heb je meer dan voldoende ruimte.De wagen is uitgerust met alle materialen die nodig zijn voor een fijn vertier.
Een geweldig weekend bij de GP van Duitsland gehad (mede door de winst van Max Verstappen).

De camper rijdt prima, is vrij zuinig en is van alle gemakken voorzien. De airco kwam ons zeer goed van pas. Met buitentemperaturen van 38 graden was het geen overbodige luxe. De temperatuur in de camper was aangenaam.

Bij het ophalen van de camper in Twello bleek de deurklink van het kampeergedeelte defect te zijn. Omdat het nieuwe mechanisme nog niet gearriveerd was werd het defect helaas tijdelijk opgelost met wat montagekit. Dit bleek geen structurele oplossing waardoor wij de camper moesten betreden via de cabine. Voor ons geen groot probleem, maar dit probleem had in onze ogen wat beter aangepakt moeten worden.

Na een mooi weekend de camper weer afgeleverd in Twello. Helaas werden wij geconfronteerd met een schadepost (schade dien niet door ons ontstaan was en die reeds in de schaderapporten vastgelegd was) en met forse schoonmaakkosten (€ 165,-!) omdat de camper niet schoon genoeg van binnen en buiten zou zijn. Na uitgebreide correspondentie hierover uiteindelijk de kosten niet hoeven betalen. De verhuurder heeft aangegeven hier transparanter over te gaan zijn in het vervolg.

Samenvattend: een mooie camper waarmee mooie reizen gemaakt kunnen worden. Service en afhandeling kunnen in onze ogen beter, wellicht een leerpunt voor de verhuurder. De afhandeling was toch wel een 'domper' op ons weekend, vandaar de lagere rating (de camper krijgt van ons zeker 4 sterren)

Lees meer beoordelingen