Nette en wendbare buscamper met luchtvering achter

Fiat TJL | (6 beoordelingen)

Brandwijk, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Paul

Eigenschappen

Lengte:
6.00 m
Breedte:
2.16 m
Hoogte:
2.55 m
Bouwjaar:
2011
Leeg gewicht:
3150 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

6 Beoordelingen

Wat heb ik een geweldige tijd gehad met Trees de camper! Het perfecte voertuig om Zwitserland mee te verkennen, zelfs in mijn eentje. Een sterke auto, die elke berg met gemak beklom, en lekker mee kon op de snelweg. De camper is van alle gemakken voorzien, wat het voor mij erg comfortabel maakte om te reizen en werken tegelijk. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld, waardoor ik met volle teugen kon genieten.
Daarnaast was de communicatie met Paul erg prettig, ik ben aan alle kanten geholpen met tips en ik kon zelfs de bus van te voren bekijken voor ik hem boekte. Dank aan Paul voor de fijne samenwerking zo, ik hoop dat ik komend jaar weer een keer met Trees op pad kan!
Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad met camper Trees in Zweden! De camper is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie en Paul geeft overal een uitgebreide uitleg bij. De camper rijdt goed en is lekker compact en wendbaar. Parkeren en smallere wegen zijn dus geen probleem. Het was alweer een aantal jaar geleden dat we voor het laatst hadden gecamperd, maar zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul voor de goede zorgen!

Lees meer beoordelingen