Ga op pad in een caravan

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Mei 2017
De eigenaren (man en vrouw) zijn vriendelijk en amicaal en heel gemoedelijk. We hebben vlak voor de huurperiode even contact gehad om de caravan en spullen even te bekijken en voor een kennismaking. Ook voor de huurder is dat ook wel prettig lijkt mij. Hij laat immers vreemde mensen met zijn caravan en spullen op vakantie gaan. De caravan is al wat ouder, maar was heel compleet uitgerust. Je kunt gerust zeggen dat je alleen nog je eigen kleding en toilettas moet inpakken, Verder is echt alles aanwezig. Zelfs een lekker wegdrinkend borrelglaasje :-) We hebben alles als heel positief ervaren, zowel Camptoo, kampeermiddelen en zeker ook de eigenaren. Enig puntje is misschien de bereikbaarheid als je de caravan gaat ophalen, waardoor de rit toch wel langer duurt dan wat de navigatie voorspelt. Maar goed....je bent op vakantie en het gaat er dan niet om wie het snelst op bestemming is. al met al een aanrader...... Toppie....Bedankt voor het vertrouwen om jullie spullen ter beschikking te stellen.
Bekijk caravan

Okt. 2017
Het was een genoegen om kennis te maken met Michel. Super vriendelijk, gezellig en ook heel flexibel over tijd van ophalen & terugbrengen. De caravan is te gek; mooi, schoon, een hele prettige sfeer en alles wat je nodig hebt zit er in. Het enige dat we achteraf wel hadden willen hebben ivm de regen was een grote af te sluiten luifel voor de caravan; die zat er wel in maar niet met alle benodigdheden. Wij komen voor een volgende trip zeker terug bij Michel. Dank je wel en ook Camptoo, het is perfect geregeld!
Bekijk caravan

Aug. 2016
De caravan is van alle gemakken voorzien. Goede en vriendelijke service van de eigenaar mbt halen en brengen van de caravan.
Bekijk caravan

In de media: