Ga op pad in een caravan

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Afgelopen vakantie is ons goed bevallen met de BURSTNER 440 TK. Caravan ziet er erg netjes uit en de voortent was heerlijk ruim en bood zelfs de mogelijkheid tot een paar extra cabines. Electrisch hefbed is een uitkomst, maar moet met beleid behandeld worden. Caravan is niet te zwaar voor wat hij allemaal bied, maar een 2 ltr trekauto in de heuvels is wel aan te raden. Mover is een fantastisch middel om de caravan op elk gewenste plaats te krijgen zonder gevaar voor ongewenste schade. Het is een caravan die ik voor gezinnen met kinderen zou aanbevelen.
Bekijk caravan
Mijn 1e caravan ervaring, maar zeker niet de laatste, dankzij de Hylander van Aalt & Anneke. Caravan was volledig toegerust en uitstekend uitgerust, volgde als een spoortrein en voelde als een warme trui. Caravan was fris, schoon en...alles werkte.
Dank voor de ervaring! :)
Bekijk caravan
We hebben een heerlijk weekend gehad in de caravan! Alles zat erop en eraan (of eigenlijk 'erin'): superhandig. En het contact met de eigenaar verliep heel vlot en prettig. Wat ons betreft een echte aanrader!
Bekijk caravan

In de media: