Ga op pad in een caravan

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Een lang weekend (nachtvorst, fris en nat) met groep op stap. Caravan prima geschikt voor ons. kingsize bed, kacheltje, toilet. Top, voorts volledig ingericht waardoor we verder geen kampeerspullen moesten meenemen. Fijn weekend
Ophalen en afleveren soepel verlopen omdat Robert dat zelf regelt.
Voor herhaling vatbaar
Bekijk caravan
Alleraardigste mensen. Alles was bespreekbaar. De caravan was zeer compleet ingericht. Aan alles was gedacht. Prima voor elkaar.
Helaas deed de mover het niet en konden we het gasfornuis niet aankrijgen. Ondanks dat hebben ons prima gered. En een hele fijne vakantie gehad.
Eigenlijk vinden we dat de tekst van "bijna nieuwe caravan"niet meer kan bij een caravan van 15 jaar oud.
Bekijk caravan
Het contact met Mireille verliep prima. Afspraken verliepen goed en de ophaal- en terugbrengtijden waren flexibel. Mooie ruime caravan waar hier en daar wel wat beschadigingen en dingen kapot aan waren. Bijvoorbeeld de douche schakelaar welke de pomp inschakelt, dit doorgegeven aan de eigenaar zodat dit gerepareerd kan worden.
Bekijk caravan

In de media: