Luxe Caravan te huur in Spanje

Fendt PROF35 | (2 beoordelingen)

Figueres, Catalunya, Spanje

Over de eigenaar

Verhuurder Frank

Eigenschappen

Bouwjaar:
2007
Leeg gewicht:
860 kg
Max. gewicht caravan:
3500 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Roken toegestaan
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
Dekkingsgebied
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

Huur deze caravan niet!!
Eigenaar bedonderd je waar je bij staat! Wij werden een uur voordat we bij de stalling in Spanje kwamen gemaild door Frank dat er problemen waren met de voortent en dat die niet te gebruiken was. Na lang over en weer bellen heeft hij er eentje uit Nederland laten komen die 9 dagen later aan kwam!!
De caravan was vies, er was veel kapot en we hadden dus geen voortent. Ook zat er geen trapje bij en ook geen sleutel om de poten uit te draaien! Er zat geen kentekenplaat op en verlichting werkte niet bij ophalen.
Deze verhuurder neemt zijn verantwoordelijkheid niet en wij zaten met de problemen. Dit zoals u ziet al bij de vorige huurders bekend was! Frank had dus al dik 2 weken eerder een tent kunnen kopen en in Spanje kunnen hebben.
Wij hadden hem zelfs mee die kant op kunnen nemen!! Maar nee hoor! Frank kiest voor makkelijk geld verdienen met een caravan die zijn geld absoluut niet waard is!!
Niet huren dus!!!
De caravan was niet schoon achter gelaten. Er lagen nog persoonlijke spullen en ook etenswaren. Verder waren er wat spullen kapot en was de voortent aangevreten door een muis. Dit is overmacht, maar zou een oplossing voor worden gezocht. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad.