Caravan met werkelijk alle denkbare voorzieningen

Chateau Cantara 2000 | (1 beoordeling)

Veenendaal, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Johan

Accepteert 25% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1990
Leeg gewicht:
712 kg
Kogeldruk:
75 kg
Max. gewicht caravan:
1000 kg
Remsysteem:
Oplooprem
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

1 Beoordeling

onze dochter ging het hemelsvaartweekend weg met de caravan naar Otterloo. Het leek ons leuk mee te gaan. Via camptoo een caravan uitgezocht in buurt (veenendaal) om deze door eigenaar te laten brengen en halen. Dat werd dus deze 'All in" . Johan was nog bezig met opzetten bij aankomst. na uurtje bij dochter maar eens gaan kijken. Voortent voorflap kon er niet ingezet worden. Rits runners niet aanwezig. Johan zou volgende dag hierover contact opnemen. Voortent was dus niet bruikbaar. die nacht heeft het geregend en helaas was de caravan en voortent lek. grote plassen op het grondzeil en mijn jas in de caravan zeik nat. raamrubbers volkomen verdroogt.Johan belde dat voortent voorlopig niet gerepareerd kon worden. Ook binnen in was de toestand zeer slecht. veel beschadigd en soms met latjes omhoog gehouden.
Voor het brengen opzetten en ophalen rekende Johan 130 euro. afstand was 30 kilometer. blijkbaar maal 4 maal 1 euro per kilometer. erg veel geld dus.
Alles met Johan besproken en aangegeven dat hij goed moet nadenken wat hij wil met deze caravan. beste is neerzetten bij festival terrein en afschrijven. Niet meer verhuren, zou dan geen review schrijven en het zien als leer moment voor Johan en voor mij. Maar zag dat de caravan nog steeds te huur staat en van 42 naar 53 euro per nacht is gegaan. daarom deze review om anderen te beschermen.