Fendt caravan te huur

Fendt B410 | (1 beoordeling)

Groningen, Groningen, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Anneke

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 75% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1993
Leeg gewicht:
734 kg
Kogeldruk:
75 kg
Max. gewicht caravan:
1000 kg
Remsysteem:
Oplooprem
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht

1 Beoordeling

Fijn vakantie gehad. Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg van de verhuurder. Verhuurder had nieuwe banden onder de caravan gedaan, wel zo veilig,

Tijdens de vakantie helaas een schade opgelopen door eigen toedoen. Een deuk in de zijkant van de caravan tijdens wegrijden.Laag muurtje over het hoofd gezien. Balen. Tijdens de vakantie gemeld aan de verhuurder inclusief foto's. Bij terugbrengen afgesproken dat verhuurder de schade laat vaststellen en dat kosten verrekend worden met de borg.

Kleine mankementen tijdens de vakantie waren: Het spoelen van het chemisch toilet deed het niet; geen water. Water reservoir zit wel vol. Kraan van het aanrecht en kraan in toilet doen het wel. Later in de vakantie deden de kranen het ook niet meer. Ook 12 verlichting deed het niet meer. Dit ook direct aan de verhuurder gemeld. Reden was lege caravan accu, ik denk dat laadcircuit van de caravan defect is/niet werkt. Verhuurder had bij afhalen een wel al een (nieuwe) volle accu geplaatst.

Al met al een geslaagde vakantie (afgezien van de gemaakte schade)

Verhuurder heeft mij paar weken na terugbrengen gebeld dat schade meer was dan de borg, exact bedrag weet ik niet. Ik neem aan dat mijn bedrag voor borg naar de verhuurder gaat.