Nieuwe Burstner caravan 7 persoons met hefbed- Een echte familie caravan!

Bürstner 510tk | (3 beoordelingen)

Nieuwleusen, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Rafael

Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.36 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
2.74 m
Bouwjaar:
2017
Leeg gewicht:
1325 kg
Max. gewicht caravan:
1600 kg
Remsysteem:
Oplooprem
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
8

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangende caravan inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie en Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

3 Beoordelingen

Het vinden van deze caravan op Camptoo was voor ons een lot uit de loterij. Met drie jonge kindjes van 1, 4 en 7, zochten wij naar een kampeerervaring met comfort. En dat hebben we gevonden. Deze nieuwe en schone en ruime caravan is van alle moderne gemakken en opbergruimte voorzien. Ik was, als keukenheldin, ook blij met de 3 pitten in de caravan én een Skottelbraai om een buiten te gebruiken. Het ontsteken van de gaspitten heeft even handigheid nodig, eenmaal brandend gaat ie als een speer. De N'Espresso heb ik ook als een pluspunt ervaren ;-) Alle ramen hadden én een hor én een verduisterend rolgordijn. De luifel met extra zonnedoek die kan worden gespannen tot aan de grond, gaf precies de verkoeling en afscherming die fijn is. Privé zitten, terwijl je er wel doorheen kunt kijken naar de spelende kindjes. Alle toebehoren waren prima in orde. Inclusief een buitentafel met grote-mensen en kleine-mensen stoelen én een babystoel. De droogmolen vond ik ook fijn.
In de aanloop naar de vakantie heb ik een aantal maal contact gehad met Rafaël, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Altijd bereid om mee te denken en, wellicht voor de hand liggende vragen, van mij als beginnende kampeerder te beantwoorden. Hij staat ervoor open om aanvullende afspraken te maken. Zo hadden wij een camping in de buurt van de ophaallocatie. Tegen een vergoeding heeft hij de caravan naar de camping gebracht en correct neergezet. En ons geduldig alle uitleg gegeven die nodig was. Voor een rookie kampeerder toch een hele geruststelling. Tussendoor een vraagje via de app, was ook geen probleem.
Al met al hebben wij een top vakantie gehad. Mede te danken aan de prachtige nieuwe caravan en de vriendelijke service van Rafael. Zeker ook aan te raden voor gezinnen met jonge kinderen, net als wij en zij ook hebben. Want zij weten hoe het leven met jonge kindjes kan zijn ;-) Met een respectvolle intentie en transparante communicatie, kom je een heel eind.
De caravan krijgt 5 sterren van mij, en de verhuurders net zo veel.
Dank je wel Rafael, voor het beschikbaar stellen van jullie prachtige caravan. Met veel plezier en dankbaarheid hebben wij hiervan genoten. Dat nog maar vele lieve gezinnen mogen volgen.
Wij hebben 8 dagen van de büstner mogen genieten. Het is een geweldige caravan voor een gezin met drie kinderen.
Wij waren wat sceptisch over de luifel maar dit is ons 200% meegevallen en het voordeel is dat je het snel hebt afgebroken.
De caravan is ook van veel voorzieningen voorzien waardoor jezelf alleen maar je kleren en speelgoed hoeft mee te nemen mits je hier genoeg aan hebt

Lees meer beoordelingen