Nander wil graag dat jij je camper of caravan te huur aanbiedt via Camptoo!

Je krijgt van Nander €25 extra bij je eerste verhuur!

Geverifieerde huurders

Camptoo regelt het papierwerk en de betaling

Koppel je €25 aan je emailadres!

Jouw kortingscode:

FF2069D86E

Koppel de €25 aan je e-mailadres en ontvang meer informatie over het verhuren van je camper of caravan!

Waarom krijg ik €25?

Een vriend(in) en trouwe Camptoo gebruiker heeft je uitgenodigd om jouw camper of caravan via Camptoo te verhuren wanneer jij het niet gebruikt. Bij de eerste verhuur ontvang je als dank nog een leuk extraatje van €25! Laat je voornaam en mailadres in bovenstaande venster achter, zodat wij het bedrag aan je mailadres kunnen koppelen en je meer informatie over verhuren kunnen sturen.

Waarom verhuren via Camptoo?

Bij Camptoo kan je veilig en makkelijk je camper of caravan verhuren wanneer jij er niet mee op pad bent. Naast het delen van het camperplezier, verdien je er ook een flink zakcentje mee. Verhuren via Camptoo gaat altijd volledig verzekerd en zonder verborgen kosten. Jij bent en blijft de baas over je eigen voertuig. Daarom bepaal je zelf wanneer, aan wie en voor welke prijs je verhuurt.

Regels en voorwaarden voor doorverwijzingen

De voordelen van Camptoo!

Jouw voordeel

Verdien geld met jouw camper of caravan door deze te verhuren aan anderen. Stil staan is toch zonde? Bereken nu hoeveel jij kan verdienen!

Alles in eigen hand

Blijf baas over eigen camper of caravan. Jij bepaalt wie er met je camper of caravan op pad gaat, wanneer hij/zij kan gaan en hoeveel jij verdient.

Volledig Verzekerd

Stuur de huurder volledig verzekerd op pad, geen zorgen voor jou en de huurder. Zowel de camper/caravan en de huurder zijn verzekerd. Meer over verzekeren.

Camptoo service

Camptoo regelt huurders, het papierwerk en de financiën. Je hoeft als verhuurder alleen maar te profiteren van de voordelen die Camptoo te bieden heeft.

Hulp nodig?

Bel ons op: +31 85 208 3736


ma - za van 09:00 tot 17:30 uur

Veelgestelde vragen ›

© 2014 - 2022 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - BTW NL859966252B01