Kom alles te weten over reizen met een elektrische camper

Beoordeling:9.0 uit 19370 ervaringen

Duurzaam kamperen met een camper, hoe doe je dat?

Duurzaam kamperen: hoe doe je dat?

Hoe kunnen we er voor zorgen dat we duurzaam kunnen kamperen en zo op een goede manier van de natuur kunnen blijven genieten?

Lees meer

Volledig elektrische camperen met de e-camper

Ervaar het geruisloze en schone rijden van een e-camper en minimaliseer je impact op de prachtige omgeving. Hoe ziet zo'n elektrische camperreis er uit?

Lees het hier

Koop een trui, plant een boom: duurzame artikelen

Koop duurzame spullen! In samenwerking met Bever hebben we de mooiste duurzame producten samengesteld waarmee je heerlijk de natuur in kunt.

Lees het hier

Mileuvriendelijk kamperen

Kamperen in een elektrisch camperbusje maakt een wereld van verschil. Niet alleen omdat je er geruisloos mee door jouw vakantiebestemming glijdt, maar toch vooral omdat jij jouw leefomgeving er een beetje prettiger mee maakt.    

De eerste generatie elektrische campers van Camptoo zijn namelijk niet uitgerust met een vervuilende brandstofmotor, maar met een batterij die je alleen maar even hoeft te pluggen als ‘ie bijna leeg is. Waarmee we maar willen zeggen: een carbon footprint waarmee je best mag pochen.

Twee stuks hebben we er, eentje in Overijssel en eentje in de Alpen, met een actieradius van 120 kilometer en daarom helemaal weggelegd voor iedereen die van pionieren houdt én de wereld wilt verbeteren.

 

Ervaringen

Bekijk de e-camper in Oostenrijk

In een prachtig land als Oostenrijk hoef je geen grote afstanden af te leggen! Boek de e-camper in Oostenrijk hier.

Bekijk de camper

Bekijk de e-camper in Overijssel

De eerste e-camper van Nederland! Lees alles over de camper en boek hem hier!

Bekijk de camper

Het avontuur van Agnes met de e-camper in Oostenrijk

"Het schone rijden door zo'n schoon landschap, dat geeft wel echt een kick."

Een beetje gezonde spanning had Agnes wel vooraf, maar het rijden voelde fantastisch. Ze namen vooral de b-wegen, hadden veel aanspraak en konden geruisloos de mooiste plekken in de Hohe Tauern opzoeken! Lees in dit verhaal hoe de allereerste e-camperreis via Camptoo in Oostenrijk verliep.  

 

Lees meer

 

Een kijkje in ons aanbod aan huurcampers

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

camptoo-logo
© 2014 - 2020 - Deelit Ventures B.V. - KVK 61500763 - BTW NL854369090B01
© 2014 - 2020 - Deelit Ventures B.V. - KVK 61500763 - BTW NL854369090B01