Voordelig caravans huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Top caravan, super vakantie gehad.
Ook de uitwisseling van de caravan ging voorspoedig!
De caravan rijd lekker strak, en ook bergafwaarts in Noorwegen was hij goed te houden voor mijn relatief lichte auto (Saab Cabrio).
Een aanrader
Bekijk caravan

Een perfecte ervaring met de Kleine Lichtgewicht caravan van Bob!
Als teamleider op de Zwarte Cross 2015 wilde ik voorzien zijn van een goede slaapplaats, maar door mijn auto was ik beperkt in trekgewicht. Na een kleine speurtocht op internet kwam ik op deze caravan. De foto charmeerde mij direct en het leek mij een ideale caravan. Ik heb dan ook zeker genoten van deze van buiten kleine, maar van binnen ruim genoeg zijnde caravan. Met 1,83 m. lengte ben ik niet de kleinste maar ik kon prima languit slapen in het heerlijke bed. De matrassen zijn van voldoende kwaliteit voor een goede nachtrust. De koelkast bleek ook op gas te kunnen werken dus mijn drankjes bleven goed gekoeld. Ik hoop zeker deze caravan voor de ZC2016 weer te mogen boeken!
Bekijk caravan

Wij hebben een prettige ervaring opgedaan met het huren van de caravan van Joao.Alles was schoon en werkte goed.Uiteraard hebben we de caravan ook weer schoon terug gebracht.
Bekijk caravan

In de media: