Voordelig caravans huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Hi Rebecca, Dit was überhaupt mijn eerste ervaring met een caravan. Ik moet zeggen dat vanaf moment 1 alles vlekkeloos verliep. Dit werd 100% versterkt door de flexibiliteit die jullie bieden bij het halen en brengen en alles erom heen. We hebben genoten met z'n tweetjes in deze caravan en het presentje was ook lekker, vooral omdat het onverwacht was ;-). We hebben op een camping gezeten zonder stroom, en alsnog was je van alle gemakken voorzien. De koelkast op stroom die ook op gas gebruikt kan worden was super. Er was helemaal niets aan te merken en zeer zeker een aanrader voor een ieder die klein wil beginnen met een caravan. (zie ook de foto voor een kleine impressie) Hartelijk dank voor alles, Erik en Cyla
Bekijk caravan

We hebben een geweldige tijd gehad met de caravan en vooral het stapelbed was een geweldige hit voor de kinderen. De caravan is van alle gemakken voorzien en kompleet ingericht, wel zo handig als je niet regelmatig campeert zoals wij. Tom had alles netjes verzorgd en de caravan was erg schoon. Afspraken zijn netjes nagekomen en hij paste zich aan aan onze wensen.
Bekijk caravan

onze ervaring met het huren van de caravan was subliem! De overhandiging van de caravan was erg professioneel en uitgebreid. De heer en mevrouw Hoste zijn erg vriendelijk.
Bekijk caravan

In de media: