Voordelig caravans huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Wat een super caravan en verhuurder. Communicatie was leuk en goed. Heidi was flexibel met ophalen en brengen. De caravan is echt heel leuk en zeer compleet (ons bed was zelfs al opgemaakt ;-) Het is te zien dat Heidi het erg leuk vindt om deze leuke caravan ervaring met anderen te delen.
..wees er van bewust dat je met deze caravan complimenten en duimpjes omhoog zult krijgen!
Bekijk caravan
Ik heb 3 dagen en niet te vergeten heerlijke nachten op die lekkere bedden gehad met de Eriba van Rebecca. Ongelifelijk wat een liefde en aandacht er je tegemoet komt als je de caravan binnengaat, net als de ontvangst.. alles kon niet fijner en mooier. Ik heb op een natuurcamping gestaan bij Noordwijk. En zie wel 4 andere Eriba's gezien. Voelde me ook daardoor helemaal hip en erbij horen met mijn 76 jaren. Aan comfort geen gebrek in deze caravan, alles is er en een hele fles wijn voor mij alleen voor de gezelligheid ' s avonds. Het rijden was voor mijn Clio ook totaal geen moeite, voor mij was het helaas moeilijker bij het achteruit parkeren. Maar ook dat werd door de man van Rebecca direct opgelost. ,Toen mijn kleinkinderen kwamen kijken vonden ze direct in de kussenbank badmintonrackets. Overal was aan gedacht. Heerlijk relaxt in de vrije natuur, met vouwfiets door de duinen en gewandeld in de waterleidingduinen , allemaal met in je achterhoofd dat heerlijke onderkomen dat stond te wachten. Rebecca fantastisch bedankt, onovertrefbaar ben je. En is je Eriba nu door mij omgebouwd tot een fietskar?
Bekijk caravan
Mooie nette caravan. Erg netjes en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een leuke vakantie.
De eigenaar is erg vriendelijk en zeer behulpzaam.
Bekijk caravan

In de media: