Voordelig caravans huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Mei 2017
leuken dagen gehad met mooi weer
Bekijk caravan

Aug. 2017
We were totally happy with this caravan. We needed it in Holland to sleep in at a competition. Lots of extras. The caravan is well kept. We highly recommend the renter Roel. Thank you very much for your support!
Bekijk caravan

Aug. 2017
We hebben een leuke week gehad mede door de fijne caravan van Eije. Een goede uitleg bij vertrek en Een hele complete caravan met veel inventaris Zeker voor herhaling vatbaar
Bekijk caravan

In de media: