Heb je een vraag? Stel deze hier

Hoe werkt Flexibel Boeken?

Flexibel boeken is praktisch om te activeren wanneer jij ruim van tevoren een kampeermiddel hebt geboekt, maar liever geen 15% annuleringskosten wilt betalen als je uiterlijk 3 weken voor vertrek annuleert.

Flexibel boeken kan je afsluiten als je meer dan 9 weken voor vertrek een reservering maakt voor een kampeermiddel met annuleringsvoorwaarden 'normaal', of meer dan 3 weken voor vertrek voor een kampeermiddel met de annuleringsvoorwaarden 'flexibel'. Je betaalt dan eenmalig € 25,- bij het boeken en kan vervolgens tot 9 dan wel 3 weken voor vertrek geheel kosteloos annuleren (de datum waarop Flexibel Boeken verloopt die wordt weergeven bij betaling is leidend). In dit geval ontvang je de gehele (aan)betaalde huursom terug (minus de €25,- betaling voor Flexibel Boeken natuurlijk).

Boek je minder dan 9 resp. 3 weken van tevoren, dan kun je Flexibel Boeken niet meer afsluiten; op dat moment is een annuleringsverzekering relevanter. Is je boeking al aanbetaald? Dan is het ook niet meer mogelijk om Flexibel Boeken te activeren.

Kom je er niet uit? Stel je vraag dan rechtstreeks aan ons customer happiness team!

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug