Heb je een vraag? Stel deze hier

Waar vind ik de huur- en annuleringsvoorwaarden?

Huurvoorwaarden

Onze huurvoorwaarden zijn op iedere gemaakte boeking van toepassing. Zowel de huurder als de verhuurder gaat hiermee akkoord bij het afsluiten van een overeenkomst. De huurvoorwaarden kun je hier lezen. Als je deze pagina opent wordt er automatisch een pdf-bestand gedownload op je computer waarin je onze huurvoorwaarden kunt lezen.

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden zijn uitsluitend van toepassing als er sprake is van een boeking die wordt geannuleerd nadat er een betaling is voldaan. Als er nog geen betaling is voldaan zijn de annuleringsvoorwaarden niet van toepassing en kan de huurder kosteloos de aanvraag annuleren. Onze annuleringsvoorwaarden kun je hier lezen.

Wij bieden onze verhuurders de mogelijkheid om een keuze te maken tussen drie soorten annuleringsvoorwaarden: Normaal, Flexibel en Strikt. Welke van deze drie van toepassing is kun je lezen in de advertentie van de camper of caravan die je geboekt hebt onder het kopje ‘Huisregels’ en op het reserveringsoverzicht.

Nadat je in de advertentie of op het reserveringsoverzicht hebt gelezen welke vorm van de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn op jouw reservering bekijk je over hoeveel weken de huurperiode van start gaat. Op de pagina met onze annuleringsvoorwaarden wordt overzichtelijk weergegeven hoeveel procent annuleringskosten berekend zullen worden. Deze kosten zijn afhankelijk van het moment waarop er wordt geannuleerd ten opzichte van de datum waarop de huurperiode van start gaat.

Voorbeeldberekening annuleringskosten: 9 weken voor vertrek annuleert de huurder de betaalde boeking, in de advertentie en op het reserveringsoverzicht staat dat de annuleringsvoorwaarden Normaal van toepassing zijn. Dit betekent dat de annuleringskosten 15% van de gehele huursom bedragen.

Kom je er niet uit? Stel je vraag dan rechtstreeks aan ons customer happiness team!

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur. Van mei tot september ook op zaterdagen