Hoe werkt het huren van een camper of caravan via Camptoo?

Beoordeling:9.1 uit 47100 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Hoe werkt huren? Volg deze 4 makkelijke stappen!

1. Zoek een leuke camper of caravan
2. Stel vrijblijvend een vraag of boek direct
3. Maak jouw reservering definitief
4. Voldoe de waarborgsom
Klaar om op reis te gaan?

Voor elk avontuur een passend voertuig

Bekijk het aanbod

Handig om te weten!

Eigen risico

Als je een camper huurt kun je een deel van je eigen risico verzekeren via Camptoo. Hiermee daalt je eigen risico van (doorgaans) €1000 naar €150 per gebeurtenis. Je borg daalt daarmee ook naar €350 in plaats van €1000. Gedurende het boekingsproces via Camptoo krijg je de mogelijkheid om je eigen risico te verzekeren.

Verzekering

De verzekering verschilt per camper en caravan. Het is daarom belangrijk om te controleren hoe de camper of caravan verzekerd is. De verzekering is gedefinieerd op de profielpagina van de betreffende camper of caravan. Tijdens de reis is het ook verstandig om een reisverzekering te hebben. Deze kun je specifiek voor jouw reisperiode afsluiten via verschillende verzekeringsaanbieders.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer op reis kunt gaan, wat jammer. In dat geval is het mogelijk om via Camptoo te annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden die de verhuurder heeft ingesteld gelden. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dat kan via verschillende verzekeringsaanbieders.

.

Ervaringen van huurders die je voor gingen

okt. 2022
Is goed bevallen. Alleen hoge annuleringskosten had eerst caravan gereserveerd maar vriendin kon wegens omstandigheden niet. Daarom de camper genomen bij de zelfde eigenaar omdat dat iets prettiger is voor alleen gebruik.

okt. 2022
Via Camptoo een Camper gehuurd, werkt fantastisch alles is goed verzekerd en duidelijke info. Na het terugbrengen was de borg binnen 1uur weer teruggestort.

okt. 2022
Het contact via Camptoo verloopt prima , alles word duidelijk uitgelegd . Het is vrij eenvoudig om een geschikte camper te vinden ik kan het aanbevelen.