Camper of caravan verhuren via Camptoo

Beoordeling: 9.1 uit 37616 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je camper op kan leveren. Je kunt direct gemakkelijk je camper adverteren op onze website. Het aanmaken van een advertentie is gemakkelijk en binnen 10 minuten gebeurt. Onze collega's zullen je helpen met eventuele vragen en je advertentie controleren. Zodra jouw advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen. Meteen een advertentie aanmaken? Klik dan hier.

Je camper particulier verhuren met een geschikte verzekering

Je mag je camper of caravan verhuren via Camptoo, mits deze goed verzekerd is. Je camper kun je voor de particuliere verhuur verzekeren bij o.a. Aveco, de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club), Unive en NAG. Om te mogen verhuren via Camptoo dien je de module 'particuliere verhuur' aan te zetten. Daarbij betaal je dan een hogere premie per jaar en in ruil daarvoor mag je onbeperkt verhuren.

Voor campers tussen de 15 en 20 jaar oud kan je terecht bij Unive. Unive biedt een een All risk verhuurdekking aan inclusief pechhulp voor campers van maximaal 20 jaar oud.

Voor campers en caravans ouder dan 20 jaar heeft Camptoo contacten met alle camper- en caravan-verzekeraars en hebben we de verschillende opties op een rijtje gezet zodat jij eenvoudig kan bepalen wat voor jou de beste optie is.

Klik hier voor meer informatie over onze verzekeringsmogelijkheden

Ontvang huuraanvragen

Jouw camper is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in jouw camper! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw camper. Camptoo gaat voor jou aan de slag om zoveel mogelijk potentiële huurders naar jouw advertentie te krijgen via onze marketing kanalen. 

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw camper die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw camper zo aantrekkelijk voor ze is. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook altijd nog meer lezen op hun gebruikersprofielpagina. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Camptoo verifieert de huurder

Voor het betalen van de reservering wordt de huurder gevraagd om zijn/haar rijbewijsnummer in te vullen. Camptoo controleert vervolgens de identiteit van de huurder, geldigheid van het rijbewijs en controleert zwarte lijsten.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en waarborgsom betaling. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservering definitief. 

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders bedraagt bij campers €1000,- per gebeurtenis en is gelijk aan de waarborgsom. Camptoo incasseert de waarborgsom vlak voor vertrek. Bij een reservering korter dan 10 dagen kan de huurder ook de waarborgsom autoriseren, waarmee het bedrag niet overgemaakt hoeft te worden. Verder is het voor de huurder mogelijk om zich via Camptoo te verzekeren voor het eigen risico. 

De huurder brengt de camper terug

Samen controleer je de camper, en vul je eventuele extra kosten in, die gelijk via het Digitale Overdrachtsformulier met elkaar verrekend kunnen worden. In de meeste gevallen komt de camper natuurlijk schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regel je via het Oplossingscentrum supermakkelijk dat de schade vergoed wordt en je zonder kosten kunt laten herstellen. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je camper op vakantie laten gaan!


Bekijk de voordelen

 Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je caravan op kan leveren. Je kunt daarna kiezen om eerst een consultatiegesprek met camptoo te plannen of je kunt direct gemakkelijk je caravan adverteren op onze website. De keuze is aan jou! Zodra je advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen.

 Ontvang huuraanvragen

Je caravan is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in je caravan! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw camper. Zodra je serieus wilt overwegen een aanvraag te accepteren, voorzien we je graag van meer informatie over verzekering.

Laat je vertellen over een geschikte verzekering

Klik hier voor meer informatie over onze verzekeringsmogelijkheden

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw caravan die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw caravan zo aantrekkelijk voor ze is. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook altijd nog meer over ze lezen op hun gebruikersprofielpagina. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Camptoo verifieert de huurder

Voor het betalen van de reservering, wordt de huurder gevraagd om zijn/haar rijbewijsnummer in te vullen. Camptoo controleert vervolgens de identiteit van de huurder, geldigheid van het rijbewijs en controleert zwarte lijsten.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en waarborgsom betaling. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservering definitief. Voor die tijd zit je nog nergens aan vast.

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders bedraagt bij caravans €500,- per gebeurtenis en is gelijk aan de waarborgsom. Camptoo incasseert de waarborgsom vlak voor vertrek. Bij een reservering korter dan 10 dagen kan de huurder ook de waarborgsom autoriseren, waarmee het bedrag niet overgemaakt hoeft te worden.

De huurder brengt de caravan terug

Samen controleer je de caravan, en vul je eventuele extra kosten in, die gelijk via het Digitale Overdrachtsformulier met elkaar verrekend kunnen worden. In de meeste gevallen komt de caravan natuurlijk schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regel je via het Oplossingscentrum supermakkelijk dat de schade vergoed wordt en je zonder kosten kunt laten herstellen. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je caravan op vakantie laten gaan!


Bekijk de voordelen

Gebruikerservaringen

Onze verhuurders over Camptoo

Onze verhuurders over huurders

Hulp nodig?

Bel ons op: +31 85 208 3736


ma - za van 09:00 tot 17:30 uur

Veelgestelde vragen ›

© 2014 - 2022 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - BTW NL859966252B01