Huur een Bürstner camper van een particulier via Camptoo

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Bürstner campers & caravans

 • v.a. €91 per nacht 
  (3)

  Camper Odie - Bürstner T602

  44Tilburg
 • v.a. €122 per nacht 
  (2)

  LUXE ZGAN BURSTNER VISEO 715 Plus | Queensbed & hefbed | kompleet inventaris | 150 pk

  45Volendam
 • v.a. €96 per nacht 
  (6)

  Prachtig mooie Burnster Camper .nu ook off-grid

  24Garijp
 • v.a. €101 per nacht 
  (2)

  Camper Krabje, met airco in camper gedeelte

  46Weerselo
 • v.a. €18 per nacht 
  (5)

  Burstner 435 tk, Een lichte nette caravan met alles er op en er aan

  59Kampen
 • v.a. €82 per nacht 
  (9)

  Camper Johny

  46Weerselo

Bürstner camper huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Bürstner camper huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Bürstner camper huren voordat je er een koopt.

Over Bürstner campers

In Kehl (Duitsland) zien al jarenlang de campers van Bürtsner het levenslicht. Duitse kwaliteit met kleurrijke campers. Vooral compacte campers en ruime integralen zijn hun speerpunt en meestal voorzien van alle luxe. Ze waren een van de eerste die met kleurige (goudkleurige) campers op de markt kwamen. Ook introduceerden zij als een van de eerste het hefbed boven de zitgroep in de semi-integralen.

Populaire types Bürstner campers

De Ixeo serie was een van de eerste lijn campers met een hefbed boven de zitgroep. Hiermee konden opeens hele families op reis in een camper met voldoende zitplaatsen én slaapplaatsen. De ruime integralen met hun grote panoramische, ver doorgetrokken voorruit zijn ook een ontwikkeling van Bürstner. Kijk in ons aanbod voor de Bürstner camper die bij jou past!

Gouden Bürstner intergraal camper

Ervaringen

sep. 2020
We vonden de communicatie goed verlopen. We waren wel heel blij dat we onze eigen matras bij ons hadden. De omschrijving over het matras zou ik niet als “ luxe “ en “ comfortabel “ beschrijven.

sep. 2018
De communicatie verliep heel vlot, de website is goed ingericht. Alleen in de eerste instantie hadden we te maken met het bedrijf Camperdeluxe. Ik snap echt niet waarom jullie zaken doen met deze cowboy outfit. Het beschadigt jullie reputatie zeer. Wij hebben in de vakantie 2x slechte verhalen gehoord over dit bedrijf. Ik hierover later uitgebreid verslag doen. Gelukkig hebben jullie uiteindelijk heel snel een alternatief voot ons geregeld.

Eenvoudig en voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd voor verhuur. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en pechhulp inbegrepen is. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een camper huren van een particulier via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight huurcamper op een camping