Huur een Dethleffs camper of caravan van een particulier via Camptoo

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46556 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Dethleffs campers & caravans

 • v.a. €36 per nacht 
  (2)

  Mooie gerestaureerde vintage 4 persoons caravan uit 1983

  44Leersum
 • v.a. €30 per nacht 
  (3)

  Compleet ingerichte 4 persoon caravan met voortent (Nina)

  44Nieuwenhagen
 • v.a. €30 per nacht 
  (3)

  Compleet ingerichte caravan met voortent (Caravan Sandra)

  24Nieuwenhagen
 • v.a. €115 per nacht 

  Dethleffs Integraal met veel extra's

  44's Hertogenbosch
 • v.a. €97 per nacht 
  (12)

  Compacte camper BiColor

  24Zwolle
 • v.a. €99 per nacht 
  (3)

  mooie possl camperbus met fietsdrager (geschikt voor elektrische fietsen)

  24Arcen

Dethleffs camper huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Dethleffs camper of buscamper huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Dethleffs camper huren voordat je er een koopt.

Over Dethleffs campers 

Dethleffs is een van de oudste merken voor caravans en campers. Vooral de indelingen voor families zijn beroemd. Denk aan kinderkamers met stapelbedden. Dethleffs biedt veel ruimte in compacte campers. De slogan van Dethleffs is: ''welkom bij de uitvinder van de caravan''. Dit omdat Arits Dethleffs de eerste was die een caravan voor zichzelf bouwde en hiermee op reis ging.

Populaire types Dethleffs (bus)campers

De smalle campers van Dethleffs (Globebus serie) maar ook de ruime alkoven zijn een begrip. Dethleffs bouwt campers in alle modellen van bus (Pössl), semi-integraal, alkoof tot integraal. Kortom, veel keuzes bij dit merk. En zeker ook in caravans, denk hierbij aan de C-joy en C-Go serie. Maar natuurlijk ook de Dethleffs Camper, dit is een caravan maar met de naam camper… De Trend serie van Dethleffs draagt niet voor niets deze naam, dit zijn luxe campers met een prachtig interieur wat voelt als thuis. Vind je ideale Dethleffs huurcamper in ons aanbod!

Interieur van een luxe Dethleffs camper

Ervaringen

jul. 2018
Het zou makkelijker zijn om gelijk te weten dat Han gewoon verschillende caravans heeft en niet die Dethleffs... Verder geen aanmerkingen, betalen en reminders zijn top!

Eenvoudig en voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd voor verhuur. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en pechhulp inbegrepen is. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een camper huren van een particulier via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight huurcamper op een camping