Ga op pad met een camper

Ervaar het gemak en de vrijheid met het hele gezin

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 4985 ervaringen

 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservering aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservering aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Vind een gezinscamper

Met het gezin op vakantie naar Duitsland, Frankrijk of lekker in eigen land? Een camper biedt gemak en ontspanning voor het hele gezin. Terwijl jullie onderweg zijn kunnen de kinderen aan tafel een spelletje spelen of lekker een broodje eten. Zodra jullie op bestemming zijn aangekomen, kunnen de kinderen meteen hun gang gaan en hoeven jullie alleen nog de stoelen buiten te zetten en te genieten.

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een camper huren die past bij jouw gezin? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Wat dacht je van een camper met een stapelbed voor de kinderen en een ruim bed voor de ouders?

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd. Dit betekent dat de camper verzekerd is tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een camper is er direct contact met de camper eigenaar. De eigenaar kent de camper door en door en kan jou er alles over vertellen. Veel eigenaren hebben hun camper met handige voorzieningen uitgerust, zodat jullie vakantie nóg ontspannender wordt.

Benieuwd naar alle gezinscampers?

Selecteer ophaal- en inleverdatum