Huur een camper voor een unieke vakantie met je kinderen

Beoordeling:9.1 uit 41289 ervaringen
Grootste aanbod gezinscampers van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers en caravans
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

De onvergetelijke vakantie met je kinderen in een gezinscamper of caravan

Vraag een vriend naar zijn vroegste herinneringen en waarschijnlijk is het antwoord: met de Kipcaravan naar Frankrijk, spelletjes spelen op de achterbank en ‘deux baguettes et cinq pains au chocolat’ bestellen bij de lokale bakker, ‘s'il vous plaît’.

Wie vroeg begint met kamperen, staat later avontuurlijk en natuurliefhebbend in het leven, dat is zeker. Of het nou ooit begon met kamperen in een tentje in de Achterhoek of met het hele gezin twee, drie maanden lang in de outback van Australië. En zoals op elk potje een dekseltje past, zo past ook bij elke familietrip een mooie camper - of caravan natuurlijk. Via Camptoo huur je de perfecte gezinscamper voor de familie direct van de eigenaar. 

Gezin aan het ontbijten voor de camper

Een kijkje in ons aanbod van huurcampers

 • v.a. €85 per nacht
  (1)

  Luxe Camper voor een onvergetelijke vakantie !

  24Bovenkarspel
 • v.a. €91 per nacht

  Camper Odie - Bürstner T602

  44Tilburg
 • v.a. €73 per nacht
  (4)

  Nette 4 persoons Camper met Airco te huur

  44Barneveld
 • v.a. €87 per nacht
  (27)

  Zeer mooie, nette 4 persoons MC Louis Camper, XL dwarsbed en grote hoge garage! LET OP: NU MET EXTRA FLEXIBELE ANNULERINGS- VOORWAARDEN CORONA VIRUS MAATREGELEN

  44Valkenswaard
 • v.a. €67 per nacht
  (2)

  Heerlijke Camper met alle gemakken

  46Vianen
 • v.a. €91 per nacht
  (2)

  Zeer nette, compacte Glucksmobil Capron camper te huur

  34Halsteren

Lisette en Laurens (3) met de camper naar Frankrijk!

Samen met haar zoon Laurens is Lisette vorige zomer op pad geweest. Als alleenstaande moeder van Laurens schrok ze er niet van terug om een grote camper te huren van verhuurder Willem en daarmee naar La Douce France te rijden. 

Wil je ook graag een gezinscamper huren? Bekijk hier de video van Laurens en Lisette en laat je inspireren! 

Bekijk de video

Moeder en kind lezen een boek in de camper

Hoe andere gezinnen hun campervakantie ervaarden

mei 2022
De service van Camptoo is perfect. Ik vond het zeer prettig regelmatig bericht van jullie te ontvangen, met tips en reminders. Ook vind ik jullie instructie video's geweldig. Klasse. Ik zal Camptoo zeker aanbevelen bij familie, vrienden en iedereen die het maar wil horen.

mei 2022
Het was mijn eerste ervaring met een camper en deze is super goed meegevallen. Enkel het weer zat een beetje tegen. Steven en zijn vrouw hebben ons super vriendelijk en correct ontvangen en een goede uitleg gegeven over wat en hoe. We mochten zelfs de camper veel vroeger ophalen dan voorzien en ook later terugbrengen zodat we er alles konden uithalen. Alles was aanwezig en werkte perfect. Gezien het nog vrij koud was hebben we ook de verwarming nodig gehad. Er was voldoende gas voorzien. Top bedankt Deze camper is echt een aanrader. Chris en familie.

jun. 2021
Camptoo is buiten gewoon alert op alle communicatie die wij als huurder hebben ervaren. Ik heb inmiddels al enkele buren / familie zo ver gekregen dat ze ook gaan denken een camper te huren. Wij hebben erg genoten ! Joop en Jose Oosterhout

Trip down memory lane – met de kinderen

Onderweg kamperen ze op twee wel heel bijzondere plekken: de camping waar 18 jaar geleden de vonk oversloeg en een camping midden in Parijs. Eindbestemming? Saint Tropez.

De leukste kindercampings van Nederland

Nederland telt veel campings die geweldig zijn voor kinderen, maar je moet ze wel weten te vinden! We hebben voor(groot-)ouders de 5 leukste campings uitgezocht met vermaak voor de kinderen.

Avontuurlijke route door Noorwegen met tips voor kinderen

De vakantie naar Noorwegen in een camper, is er een die de kinderen zich altijd zullen blijven herinneren. De fjorden, het avontuur en de ongerepte natuur maken een onuitwisbare indruk.