Huur een camper en ervaar het gemak en de vrijheid met het hele gezin

Vind je ideale gezinscamper

Ontspannen met het gezin op vakantie in een camper

Vind een gezinscamper

Met het gezin op vakantie naar Duitsland, Frankrijk of lekker in eigen land? Een camper biedt gemak en ontspanning voor het hele gezin. Terwijl jullie onderweg zijn kunnen de kinderen aan tafel een spelletje spelen of lekker een broodje eten. Zodra jullie op bestemming zijn aangekomen, kunnen de kinderen meteen hun gang gaan en hoeven jullie alleen nog de stoelen buiten te zetten en te genieten.

Nele

Nele

Uit Stekene

Ik ben zeer onder de indruk. alles verliep heel vlot. ik ben zeer tevreden dat de betalingen en waarborg via camptoo gebeuren en ook de check list die wordt bezorgd om de camper af te halen is een groot pluspunt.

Eddy

Eddy

Uit Katwijk aan Zee

Wat een uitvinding dat Camptoo. Zowel het reserveren als het betalen gaat probleemloos. Je kunt zien dat er echt is nagedacht over de website en de communicatie met de klant. Super!

Anneke

Anneke

Uit Oudewater

Het huren via Camptoo is erg goed bevallen alles is goed geregeld het contact is goed als je ze nodig hebt. Ook de betalingen zijn goed verlopen, dit is voor herhaling vatbaar ik denk dat we dit vaker gaan doen, via Camptoo een caravan of camper huren.

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een camper huren die past bij jouw gezin? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Wat dacht je van een camper met een stapelbed voor de kinderen en een ruim bed voor de ouders?

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle campers zijn goed verzekerd. Dit betekent dat de camper verzekerd is tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een camper is er direct contact met de camper eigenaar. De eigenaar kent de camper door en door en kan jou er alles over vertellen. Veel eigenaren hebben hun camper met handige voorzieningen uitgerust, zodat jullie vakantie nóg ontspannender wordt.

Benieuwd naar alle gezinscampers?