Huur een camper of caravan voor een heerlijk herfstige vakantie

Beoordeling:9.1 uit 36747 ervaringen
Het grootste aanbod campers & caravans van Nederland
Goed verzekerde campers & caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Huur een camper of caravan voor de herstvakantie

De herfst is een heerlijk seizoen om op pad te gaan met een camper of caravan. Bomen in alle kleuren, die bekende herfstgeur en na een dag buiten heerlijk bijkomen met een warme kop chocolademelk in de camper. Huur een voertuig dat bij jou past voor een lang weekend of weekje weg in de herstvakantie. 

Mooie herfstbestemmingen

Het mooiste van de herfst ervaar je op een camping in de bossen. Wat dacht je van de Veluwe, het Beierse Woud of de Ardennen? Het weer in oktober is uitermate geschikt voor lange wandelingen of om te mountainbiken. 

Of zoek de zon op

Ben je meer fan van een zonnige vakantie? In Europa zijn er tijdens de herfstvakantie nog genoeg plekken waar je kunt genieten van zon en milde temperaturen. Trek naar het zuiden en geniet bijvoorbeeld van het klimaat aan de Middellandse zee. 

Voor meer inspiratie, bekijk onze blog over de mooiste vakantiebestemmingen in de herfst.

Paddestoelen in het bos tijdens de herfst

Een kijkje in ons aanbod van huurcampers

Voordelig een camper huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget!

Altijd verzekerd op pad

Wij controleren alle campers op een goede verzekering voor de verhuurperiode. Zo ga je altijd goed verzekerd en met een gerust hart op pad! 

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Luxe camper op een camping aan het bos

Ervaringen