Gemakkelijk en snel een last minute camper boeken

Op zoek naar een last minute camper?

Last minute: het is nog niet te laat!

Al ruim 2000 mensen hebben voor deze zomer een camper geboekt. Ook jij kunt de vrijheid van een camper aankomende zomer nog ervaren. Er zijn namelijk nog campers beschikbaar voor de maanden juli en augustus. Loop de heerlijke kampeerervaring niet mis; reserveer je favoriete camper nu het nog kan.

Op reis in drie stappen

1. Vind je ideale camper
Ook het last minute aanbod is divers; voor de maanden juli en augustus zijn er nog verschillende soorten campers beschikbaar.

2. Vraag een reservering aan
Bij het aanvragen van de reservering geef je ook meteen aan wanneer jij de camper op zou willen halen. Meestal hoor je binnen 24 uur of de eigenaar jouw aanvraag accepteert.

Wil je meteen zekerheid? Dat kan. Er zijn namelijk ook campers beschikbaar die je direct kunt boeken. Dit betekent dat je niet op de bevestiging hoeft te wachten; je hebt de camper direct gereserveerd.

3. Betaal veilig en gemakkelijk
De betaling kun je voldoen via iDEAL of per creditcard. Nadat je hebt betaald, hoef je de camper alleen nog maar op te halen en van je vakantie te gaan genieten! Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want al onze campers zijn goed verzekerd.

Nele

Nele

Uit Stekene

Ik ben zeer onder de indruk. alles verliep heel vlot. ik ben zeer tevreden dat de betalingen en waarborg via camptoo gebeuren en ook de check list die wordt bezorgd om de camper af te halen is een groot pluspunt.

Eddy

Eddy

Uit Katwijk aan Zee

Wat een uitvinding dat Camptoo. Zowel het reserveren als het betalen gaat probleemloos. Je kunt zien dat er echt is nagedacht over de website en de communicatie met de klant. Super!

Anneke

Anneke

Uit Oudewater

Het huren via Camptoo is erg goed bevallen alles is goed geregeld het contact is goed als je ze nodig hebt. Ook de betalingen zijn goed verlopen, dit is voor herhaling vatbaar ik denk dat we dit vaker gaan doen, via Camptoo een caravan of camper huren.

"Mensen maken geen reizen, maar reizen maken de mens."

Reserveer voordelig je favoriete camper en geniet van de zomer! Eenmaal op reis hoef je nergens meer aan te denken, want alles is geregeld. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staat ons customer support team voor je klaar. Zo hoef je je alleen maar druk te maken over alle herinneringen die je gaat maken. Als dat geen onvergetelijke reis wordt.

Benieuwd naar alle campers?