Gemakkelijk en snel een last minute camper boeken

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 23500 ervaringen

Last minute: het is nog niet te laat!

Al ruim 2000 mensen hebben voor deze zomer een camper geboekt. Ook jij kunt de vrijheid van een camper aankomende zomer nog ervaren. Er zijn namelijk nog campers beschikbaar voor de maanden juli en augustus. Loop de heerlijke kampeerervaring niet mis; reserveer je favoriete camper nu het nog kan.

Op reis in drie stappen

1. Vind je ideale camper
Ook het last minute aanbod is divers; voor de maanden juli en augustus zijn er nog verschillende soorten campers beschikbaar.

2. Vraag een reservering aan
Bij het aanvragen van de reservering geef je ook meteen aan wanneer jij de camper op zou willen halen. Meestal hoor je binnen 24 uur of de eigenaar jouw aanvraag accepteert.

Wil je meteen zekerheid? Dat kan. Er zijn namelijk ook campers beschikbaar die je direct kunt boeken. Dit betekent dat je niet op de bevestiging hoeft te wachten; je hebt de camper direct gereserveerd.

3. Betaal veilig en gemakkelijk
De betaling kun je voldoen via iDEAL of per creditcard. Nadat je hebt betaald, hoef je de camper alleen nog maar op te halen en van je vakantie te gaan genieten! Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want al onze campers zijn goed verzekerd.

Ervaringen

"Mensen maken geen reizen, maar reizen maken de mens."

Reserveer voordelig je favoriete camper en geniet van de zomer! Eenmaal op reis hoef je nergens meer aan te denken, want alles is geregeld. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staat ons customer support team voor je klaar. Zo hoef je je alleen maar druk te maken over alle herinneringen die je gaat maken. Als dat geen onvergetelijke reis wordt.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Camptoo bekroond tot Rising Star

Camptoo is door de jury van de Deloitte Fast 50 bekroond tot meest kansrijke technology startup van Nederland in 2017. Vorige winnaars van de Deloitte Fast 50 zijn onder meer TomTom, ASML en Booking.com: een prijs waar we trots op zijn! Bekijk het filmpje van de uitreiking.