Huur een caravan van een particulier bij jou in de buurt

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 43967 ervaringen
Grootste aanbod caravans van Nederland
Goedkoper dan traditionele caravan verhuurbedrijven
Goed verzekerde caravans
24/7 support
Huur een caravan dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Voordelig een caravan huren? Via Camptoo natuurlijk!

Voor elk wat wils

Met Camptoo huurt u een unieke caravan in van een particuliere eigenaar. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken! Zoek jouw ideale caravan, vraag vrijblijvend een reservering aan en betaal veilig en gemakkelijk via het platform. 

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het huren van een caravan via Camptoo is supereenvoudig. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Persoonlijk contact is onze topprioriteit, dus we helpen je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Twee mensen onder de luifel van hun caravan aan het meer

Een kijkje in ons aanbod van caravans te huur

 • v.a. €35 per nacht 
  (4)

  Splinternieuwe T@B 320, zeer compleet

  24Hoogeveen
 • v.a. €34 per nacht 
  (3)

  Klaartje Kip wil graag op pad!

  36Leersum
 • v.a. €35 per nacht 
  (10)

  Fijne, royale gezinscaravan met mover

  46Ermelo

Caravan vakantie ervaringen

aug. 2022
Niet gemakkelijk om op kort termijn een passende caravan te vinden maar toch gelukt. Vreemde vond ik dat als ik mijn wensen hetzelfde invulde soms in één keer ook weer andere advertenties erbij had en als ik mijn data had ingevoerd toch caravans aangeboden kreeg die niet meer beschikbaar waren. Ik ga ervan uit dat dit met de snelheid van verversen van de site te maken had. Verder fijne site en makkelijk door te lopen

jul. 2022
Camptoo is mij prima bevallen, maar het is mij opgevallen dat camptoo nog niet zo bekend is. De site vind ik prima en de communicatie ook al zou ik eerder telefonisch contact met de huurder willen hebben. Als de eigenaar zelf de caravan gebruikt en hij zou dit ook op de site laten weten dan is de bezetting van de caravan nog duidelijker.

jul. 2022
Het koste even tijd om de juiste caravan te vinden met een flexibele tijd. Door iets verder te zoeken dan onze eigen omgeving is het wel gelukt. Ik kan het aanraden aan iedereen die wel de lusten maar niet de lasten wil. Bovendien kun je per keer beslissen of je een caravan groot of klein wil of een camper. Top!

De eerste keer op vakantie met een caravan? Camptoo geeft tips