Huur een caravan van een particulier bij jou in de buurt

Beoordeling:9.1 uit 39064 ervaringen
Grootste aanbod caravans van Nederland
Goedkoper dan traditionele caravan verhuurbedrijven
Goed verzekerde caravans
24/7 support
Huur een caravan dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Voordelig een caravan huren? Via Camptoo natuurlijk!

Voor elk wat wils

Met Camptoo huurt u een unieke caravan in van een particuliere eigenaar. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken! Zoek jouw ideale caravan, vraag vrijblijvend een reservering aan en betaal veilig en gemakkelijk via het platform. 

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het huren van een caravan via Camptoo is supereenvoudig. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Persoonlijk contact is onze topprioriteit, dus we helpen je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Twee mensen onder de luifel van hun caravan aan het meer

Een kijkje in ons aanbod van caravans te huur

 • v.a. €43 per nacht
  (14)

  Prima Knaus 450 TF met mover en Isabella Commodore voortent (3 m diep) of Isabella Sun Blue panoramaluifel (2.50 m diep) met uitritsbare wanden

  44Poortugaal
 • v.a. €43 per nacht
  (23)

  Knaus 450 TF met Isabella voortent (eventueel met uitbouw) en mover

  44Poortugaal
 • v.a. €35 per nacht
  (1)

  Mooie gerestaureerde vintage 4 persoons caravan uit 1983

  4Leersum

Caravan vakantie ervaringen

mei 2022
Het huren van de caravan via Camptoo is ons uitstekend bevallen. De informatieverstrekking was helder en de administratieve handelingen makkelijk. Het vinden van een geschikte caravan deden we al ruim van tevoren, dus hadden we genoeg keus, mede door de verfijning van de zoekopdracht. We zouden zeker aan derden vertellen over de mogelijkheden bij Camptoo.

mei 2022
Duidelijk platform. Communicatie is relatief veel maar niet ongepast. Echter qua inhoud worden er in bijv. e-mails verwijzingen gemaakt naar help artikelen die gericht zijn op de VERhuurder maar die ik als huurder te lezen krijgt. Is niet handig. Als ik een caravan zou kopen zou ik hem via dit platform ook gaan verhuren. Dus dat zegt genoeg.

mei 2022
Ik heb goede ervaringen met Marco gehad. Hij reageert goed en snel en is eerlijk. Geen onverwachte verassingen ofzo. Zou zo zijn caravannetje weer huren.