Als je een reserveringsaanvraag hebt gedaan die is goedgekeurd door de verhuurder, heb je 96 uur de tijd om de aanvraag definitief te maken. Met deze betaaltermijn weet je als huurder wanneer je een beslissing moet nemen. Ook voor verhuurders is het fijn om te weten waar ze aan toe zijn. Je maakt de aanvraag definitief door de aanbetaling via de website van Camptoo te voldoen.

Tot het moment dat je de aanbetaling hebt voldaan, kan de verhuurder nieuwe reserveringsaanvragen ontvangen die overlappen met de door jou gewenste periode. Het staat de verhuurder vrij om ook deze aanvragen te accepteren. Als je er zeker van wilt zijn dat je met het gewenste kampeervoertuig op pad kunt gaan, raden we je aan om de reservering zo spoedig mogelijk definitief te maken.

Ben je niet in de gelegenheid om de reservering binnen 96 uur definitief te maken, of wil je het kampeervoertuig eerst bezichtigen? Vraag de verhuurder dan om jou een optie via de website te geven. Deze optie geeft jou een langere betaaltermijn.

Indien we geen aanbetaling van je hebben ontvangen binnen 96 uur nadat je reserveringsaanvraag door de verhuurder is geaccepteerd, dan wordt deze automatisch door ons geannuleerd.