Luxe caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Wij hebben een aantal fantastische dagen gehad dankzij de Fam Sijm.
Alles was goed geregeld en als er wat was dan konden wij dhr. Sijm ten alle tijde contacteren absoluut de moeite om deze mooie caravan te huren en wellicht dat wij dit ook nog een keer gaan doen.

Groet,

Michel
Bekijk caravan

Beste Sonja,
We hebben erg genoten van jullie caravan. Het is een nette caravan en alles zit erin wat je nodig hebt. Het flesje wijn wat we meekregen voor de eerste avond maakte het helemaal af. Het was helemaal top.
Groetjes René
Bekijk caravan

Hi Phine, dank je wel voor het uitlenen van je caravan. Het is mooi om zo te ervaren of de caravan iets voor ons tent-kampeerders is, voordat je iets aanschaft. En nee, het is dus niet iets voor ons. Met Otje was helemaal niets mis, de service was perfect en we hebben enorm genoten. Dus ik zou deze manier van vakantie houden zeer aanbevelen voor anderen. Bovendien zorgt delen voor consuminderen, iets waar ik met mijn site www.livegreenmagazine.nl voor sta. Ondanks dat wij toch voor de tent kiezen, raad ik het zeker aan als je net een stapje verder wilt, om voor de schattige Otje-caravan te kiezen. En zeker voor Camptoo :-)
Bekijk caravan

In de media: