Luxe caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Jun. 2017
Een ruime caravan met alles erop en aan. Hub en Anita ontmoet als twee hele vriendelijke mensen, die met je meedenken zodat je niets vergeet op je reis. zeker een aanrader. mvg, T.Arends.
Bekijk caravan

Jun. 2017
top huwelijksnacht in de Kip! Wij zijn onlangs getrouwd en hebben er een mini festival van gemaakt. Vrienden bleven slapen in tentjes of busjes. En wij hadden voor onze huwelijksnacht deze fijne Kip geboekt. Nou, beter kan je huwelijk niet beginnen! Bobby is echt een held! Hij kwam de Kip plaatsen en halen. En als verrassing voor ons huwelijk vonden we ook nog een flesje bubbels en een bordje aardbeien in de koelkast, wat een attente verwennerij! Onze nacht was kort, eigenlijk veel te kort. Ik kijk uit naar onze volgende Kip-uitje want dat gaat er vast komen. Bobby, nogmaals bedankt voor je geweldige service!! met hartelijke groet, Peter & Nicole (inmiddels 10 dagen getrouwd)
Bekijk caravan

Aug. 2016
We hebben een perfect verblijf gehad in de caravan van Aalt. Aalt is een vriendelijke en flexibele verhuurder.
Bekijk caravan

In de media: