Luxe caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Mooie ruime caravan. Schoon, goed bed, grote voortent. Keuken uitrusting incompleet; wordt aangevuld. Floris is gemakkelijk in de omgang.
Bekijk caravan
Super dagen gehad met de caravan. Ruimte genoeg en zelfs even kunnen douchen
Bekijk caravan
Wij zijn een maand met de caravan weggeweest. Het was onze eerste keer kamperen. We hebben enorm genoten. De caravan zag er netjes en schoon uit! Van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte, goede bedden. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. We hoefde zelf alleen de dekbedden mee te nemen. De eigenaar heeft ons goed geholpen en de caravan gebracht en opgehaald! Mochten we volgend jaar weer gaan, gaan we zeker voor deze caravan. Camptoo is ook een zeer klantvriendelijke organisatie.
Bekijk caravan

In de media: