Luxe caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

de caravan die ik van Eije heb gehuurd was fantastisch en over compleet en met een enorme voortent kon mijn vakantie niet meer kapot. En zeker vatbaar voor een volgende keer. Groet, Teun.
Bekijk caravan

We hebben genoten van ons weekend op de Veluwe met de caravan van Marco en Brenda. De caravan was bijzonder goed uitgerust en gezellig van binnen. Lekkere matras/kussens. Ontvangst door Marco en Brenda was ook perfect met een uitstekende uitleg hoe het allemaal werkte. Kortom hulde!! We huren 'm graag nog een keer.
Bekijk caravan

Het was de 1e keer dat we kampeerden met een caravan. Het is ons prima bevallen, je hebt alles bij de hand. De caravan is niet één van de nieuwste, maar alles werkt en hij is echt retro! Prima vakantie gehad!
Bekijk caravan

In de media: