Luxe caravan huren

Huur voordelig een caravan van een particulier

Vind beschikbare caravans

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Omdat wij slechts 1 nacht hebben geslapen in de caravan is dat niet echt een vakantie geweest. Wel kan ik melden dat het rijden met deze wagen prima ging. De aflevering en uitleg waren prima en ook bij het terugbrengen kregen we de nodige service. Een paar dingetjes die we vergaten zullen we op een later tijdstip bij de eigenaar gaan ophalen. We zijn dus echt tevreden!!
Bekijk caravan
Was een leuk weekendje weg en precies genoeg ruimte voor ons 2. Er kwamen mensen naar ons toe die vroeger zoon caravan nieuw hadden en vonden het helemaal leuk om er weer eens 1 te zien.

Ik zal in de toekomst zeker weer bij Floris huren maar dan de grote caravan om ook de kids mee te kunnen nemen.
Bekijk caravan
Wij hebben een ontzettend goede vakantie gehad.
Een zeer ruime, nette en goed onderhouden caravan.
Een echte aanraden voor mensen die met een gezin zijn en heerlijk willen kamperen.

Zeker voor herhaling vatbaar...
Bekijk caravan

In de media: