Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, Chief Executive Officer (CEO)

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Full-stack Developer

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Matthijs Hamers

Fleet Manager

Ik hou mij voornamelijk bezig met het uitbouwen en beheren van de aanbod kant van Camptoo. Ik vind het gaaf om direct bezig te zijn met de groei van het bedrijf, constant met onze bestaande en nieuwe verhuurders in contact te staan om zo de Camptoo community uit te bouwen.

Martijn Bohncke

Country Manager Nederland

Ik hou me vooral bezig met mensen begeleiden in de eerste stappen naar het verhuren toe! Dit is natuurlijk voor iedereen een grote stap en daarom sta ik voor persoonlijk contact en ben ik altijd bereikbaar om te kletsen en vragen te beantwoorden! Buiten mijn werk spendeer ik veel tijd met vrienden en familie.

Neil Kirby

Online Marketeer

Ik zorg ervoor dat er zoveel mogelijk kampeerliefhebbers op onze website komen. Mijn passie ligt bij de online wereld en ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Buiten mijn werk ben ik een echte festivalliefhebber en bezoek in de zomer dan ook regelmatig een dance festival!

Paula Huijer

Customer Success medewerker

Ik ben dol op het vrije leven en een camper draagt hier ultiem aan bij. Geweldig wanneer wij dit op deze manier met de rest van de wereld kunnen delen, daar krijg ik energie van.

Lisanne Dekker

Customer Success medewerker

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Nanne Veenstra

Community Manager

Als community manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders van Camptoo. Door veel met onze verhuurders te praten, verzamel ik hun positieve ervaringen, mooie verhalen en welkome op- en aanmerkingen om ons platform verder te verbeteren.

Jurriaan Steenbreker

Junior Fleetmanager

Wil je iets weten over het aanbod op de website dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zet me constant in om het aanbod van campers en caravans te vergroten op onze website en zorg dat het op een goede manier gepresenteerd wordt. Daarnaast houd ik me ook bezig projecten die in verband staan met mijn dagelijkse werk

Dave Verloop

Front-end developer / Webdesigner

Ik zorg ervoor dat kampeerliefhebbers op een leuke en efficiënte manier gebruik kunnen maken van onze website. Gebruiksvriendelijkheid staat bij mij voorop!

Varisha Aksit

Content Creation

Het creëren van creatieve en vooral hele handige content voor onze blog, social media, advertenties en website is wat ik met veel plezier bij Camptoo doe!

Thomas

Data analyst

Ik vind het heerlijk om alle cijfers die door Camptoo stromen in de gaten te houden en hier waardevolle inzichten van te creëren. Op die manier kunnen we met zijn allen Camptoo nog beter maken! Door alle mooie reisverhalen die ik hoor van de huurders ben ik geïnspireerd om ook eens een mooie reis te gaan maken; een rondreis door zuid-oost Azië!

Leonie de Kovel

Growth Hacker

Ik vind het super leuk om iets te maken waar mensen blij van worden. En wie wordt er nu niet blij van een toffe vakantie? Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de vrijheid die een kampeervakantie met zich meebrengt!

Arti Raghoenath

Afstudeerstagiaire

Ik vind het geweldig om betrokken te zijn met processen die afgestemd worden op de behoefte van de klant. De leuke en positieve verhalen van onze loyale en tevreden verhuurders, maken mij weer helemaal happy!

Vere de Valk

Experience manager

Ik hou van winnen – én van laten winnen. Win-win situaties dus. En waar vind je die nou beter dan bij Camptoo? Jep, ik zit perfect op mijn plek! Ik zet me in om alle kampeerliefhebbers dit heerlijke Camptoo-gevoel te laten ervaren.