Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, Chief Executive Officer (CEO)

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Full-stack Developer

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Matthijs Hamers

Fleet Manager

Ik hou mij voornamelijk bezig met het uitbouwen en beheren van de aanbod kant van Camptoo. Ik vind het gaaf om direct bezig te zijn met de groei van het bedrijf, constant met onze bestaande en nieuwe verhuurders in contact te staan om zo de Camptoo community uit te bouwen.

Martijn Bohncke

Country Manager Nederland

Ik hou me vooral bezig met mensen begeleiden in de eerste stappen naar het verhuren toe! Dit is natuurlijk voor iedereen een grote stap en daarom sta ik voor persoonlijk contact en ben ik altijd bereikbaar om te kletsen en vragen te beantwoorden! Buiten mijn werk spendeer ik veel tijd met vrienden en familie.

Paula Huijer

Customer Happiness Senior

Vrijheid kun je het beste ervaren door altijd je huis bij je te hebben. Geweldig wanneer wij dit op deze manier met de rest van de wereld kunnen delen, daar krijg ik energie van. Zelf ben ik op en top creatief, denk ik met je mee en houd ik van uitdagingen en kei hard werken. Ervaar je een probleem tijdens het boeken van je vakantie of droomreis? Ik los het samen met mijn top team voor je op!

Lisanne Dekker

Office Manager

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Jurriaan Steenbreker

Junior Fleetmanager

Wil je iets weten over het aanbod op de website dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zet me constant in om het aanbod van campers en caravans te vergroten op onze website en zorg dat het op een goede manier gepresenteerd wordt. Daarnaast houd ik me ook bezig projecten die in verband staan met mijn dagelijkse werk

Nanne Veenstra

Community Manager

Als community manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders van Camptoo. Door veel met onze verhuurders te praten, verzamel ik hun positieve ervaringen, mooie verhalen en welkome op- en aanmerkingen om ons platform verder te verbeteren.

Neil Kirby

Online Marketeer

My job is to make sure all possible camping enthusiasts find their way to our platform. Passionate about the online world, I’m always keeping up with the latest trends and developments. Outside of my work, I’m a true festival lover, so I regularly visit dance festivals in the summer!

Varisha Aksit

Content Creation

I am the creative mind of the team! I design the content for our blog, social media, advertisements and website to share our passion about travelling.