Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Chief of Growth

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Merijn Wierenga

Brand Manager

Het liefste ga ik elke vakantie zelf met een campertje op pad, die vrijheid is zo'n geweldig gevoel! Dat gevoel wil ik graag delen en reizigers helpen het beste uit hun vakantie te halen.

Gerben Speelpenning

Full-stack Developer

Mijn interesses voor development, delen en duurzaamheid komen bij Camptoo perfect bij elkaar. Samen met mijn collega's hard werken aan verbetering van het platform doe ik dan ook met veel plezier!

Kevin de Mooij

SEA Specialist

Ben je toevallig op deze site gekomen via een zoekmachine? Goed zo! Hopelijk heb je gevonden wat je zocht, want ik werk dagelijks aan de vindbaarheid van alle content. Ik heb geweldige herinneringen aan de kampeervakanties uit mijn jeugd en vind het dan ook onwijs tof als ik andere mensen dat geluk kan bieden via Camptoo.

Jasper Lukkezen

Growth Hacker

Sinds jongs af aan hou ik van reizen en kamperen. Wat ik mooi vind aan Camptoo, is dat het platform het kampeerplezier voor zowel vakantiegangers als eigenaren vergroot. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk mensen dat te laten ervaren.

Niels de Greef

COO

Ik deel al jaren van alles, van mijn boormachine tot mijn auto, en ben een echte deeleconomie-evangelist. Ik heb zelf een autodeelplatform opgericht en ben nu superenthousiast bij Camptoo camper- en caravandelen nog makkelijker, leuker en veiliger aan het maken!

Brandon Fralc

Fleet Manager UK

I am an expert expat from Florida, USA. I have been traveling and camping since I was a wee little boy. Give me Mother Nature anytime. I am here to help you learn about listing your caravan or motorhome. I will make it very simple and a pleasure working with us.

Olivier Eising

Financieel medewerker

Vanuit mijn studie industrieel Ontwerpen heb ik een passie ontwikkeld voor Service Design. Gecombineerd met de leuke herinneringen die ik heb aan het “camperen” met mijn opa en oma voel ik mij helemaal op mijn plaats bij Camptoo!

Erik de Jong

PR Manager

Zou het niet gaaf zijn als iedereen wist hoe fijn het is om in een camper of caravan op avontuur te gaan? Mijn missie is het om potentiële huurders en verhuurders te infecteren met het Camptoo-virus, door samen te werken met magazines, bloggers en influencers, bestemmingen én like-minded bedrijven.

Peter Arkesteijn

Fleet Manager

Ik hou van reizen en avontuur, bij Camptoo komen die twee leuk samen. Naast verre reizen maken vind ik kamperen ook erg leuk en heb ik natuurlijk mijn eigen camper ook te huur staan bij Camptoo. Voor mijn werk houd ik mij bezig met het vergroten van het totale aanbod op onze website en werk ik aan het optimaliseren van de processen hieromheen.

Frans Hoofwijk

Camper Specialist

Ik hou van alles wat met het fenomeen campers te maken heeft. Al meer dan 15 jaar deel ik mijn ervaringen en probeer ik (nieuwe) camperaars te helpen. Zowel op reis- als op techniek gebied. Dat doe ik op beurzen, evenementen en via Camptoo TV. Spreek me aan voor al je vragen!

Patrick Attia

Developer

I love coding, development, learning new things and how something you write can be used by so many people and make their lives easier. At Camptoo, I feel I can do that, learn new things and influence the people using the website.

Tobias Torbijn

Customer Happiness

Voor vragen over het gebruik van de website, boekingen of zaken na de verhuurperiode kun je bij mij terecht, ik help je graag!

Randy Dijkstra

Frontend Developer

Als frontend developer bij Camptoo zorg ik voor alles dat met het uiterlijk, het gevoel en de interactiviteit van de website te maken heeft. Ik probeer van Camptoo een website te maken die makkelijk te gebruiken is én er mooi uit ziet!

Mark Spoor

Product Owner

Ik kan je helpen met vragen over het omzetten van ideeën in verbeteringen voor het Camptoo platform. Ook wanneer er iets mis gaat op de website, ben ik de go-to-person.

Cynthia de Wolf

Facebook Marketing

Er is niets zo mooi als het erop uittrekken in de natuur. Als sharing economy enthousiast vind ik het tof om nog meer mensen de ultieme roadtrip te laten ervaren, middels Instagram en Facebookmarketing.

Erik van Schevikhoven

CFO

Bij Camptoo ben ik verantwoordelijk voor het financiële management en de betalingen van en naar de gebruikers van Camptoo

Britt Jacobs

Content creator

Ik kampeer al langer dan ik me kan herinneren. Er is voor mij niets mooier dan de vrijheid die deze manier van reizen met zich meebrengt. Met de content die ik creëer hoop ik jou te inspireren om dit zelf ook te gaan ervaren!

Hulp nodig?

Bel ons op: +31 85 208 3736


ma - za van 09:00 tot 17:30 uur

Veelgestelde vragen ›

© 2014 - 2022 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - BTW NL859966252B01