Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, Chief Executive Officer (CEO)

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Chief Technical Officer (CTO)

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Chief Growth

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creƫren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Matthijs Hamers

Fleet Manager

Ik hou mij voornamelijk bezig met het uitbouwen en beheren van de aanbod kant van Camptoo. Ik vind het gaaf om direct bezig te zijn met de groei van het bedrijf, constant met onze bestaande en nieuwe verhuurders in contact te staan om zo de Camptoo community uit te bouwen.

Martijn Bohncke

Country Manager Nederland

Ik hou me vooral bezig met mensen begeleiden in de eerste stappen naar het verhuren toe! Dit is natuurlijk voor iedereen een grote stap en daarom sta ik voor persoonlijk contact en ben ik altijd bereikbaar om te kletsen en vragen te beantwoorden! Buiten mijn werk spendeer ik veel tijd met vrienden en familie.

Neil Kirby

Online Marketeer

Ik zorg ervoor dat er zoveel mogelijk kampeerliefhebbers op onze website komen. Mijn passie ligt bij de online wereld en ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Buiten mijn werk ben ik een echte festivalliefhebber en bezoek in de zomer dan ook regelmatig een dance festival!

Anneloes Officier

Blogger & Social Media

Ik ga graag op zoek naar inspirerende verhalen en de mooiste campers en caravans. Naast Camptoo vind ik het ook geweldig om mensen te trouwen als ambtenaar, om mensen - net als bij Camptoo - samen te brengen. Een vakantie is toch ook veel leuker als je het met mensen kan delen?

Paula Huijer

Customer Success medewerker

Ik ben dol op het vrije leven en een camper draagt hier ultiem aan bij. Geweldig wanneer wij dit op deze manier met de rest van de wereld kunnen delen, daar krijg ik energie van.

Lisanne Dekker

Customer Success medewerker

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Rik Haenen

Brand Manager

Staat een campervakantie al op jouw bucketlist? Als Brand Manager houd ik me bezig met het inspireren van mensen om op een te gekke campervakantie te gaan. Ik vertel graag verhalen en ik ben verantwoordelijk voor Camptoo als merk.

Nanne Veenstra

Community Manager

Als community manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders van Camptoo. Door veel met onze verhuurders te praten, verzamel ik hun positieve ervaringen, mooie verhalen en welkome op- en aanmerkingen om ons platform verder te verbeteren.