Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, Chief Executive Officer (CEO)

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Full-stack Developer

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Lisanne Dekker

Office Manager

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen. Voor Camptoo hou ik mij bezig met HR en financiën en ben ik het eerste aanspreekpunt voor ons Camptoo team.

Nanne Veenstra

Operationeel Directeur

Als Operationeel Directeur ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders van Camptoo. Door veel met onze verhuurders te praten, verzamel ik hun positieve ervaringen, mooie verhalen en welkome op- en aanmerkingen om ons platform verder te verbeteren.

Jurriaan Steenbreker

Fleet Manager

Wil je iets weten over het aanbod op de website dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zet me constant in om het aanbod van campers en caravans te vergroten op onze website en zorg dat het op een goede manier gepresenteerd wordt. Daarnaast houd ik me ook bezig projecten die in verband staan met mijn dagelijkse werk

Gerben Speelpenning

Full-stack Developer

Mijn interesses voor development, delen en duurzaamheid komen bij Camptoo perfect bij elkaar. Samen met mijn collega's hard werken aan verbetering van het platform doe ik dan ook met veel plezier!

Rianne Haasnoot

Customer Happiness

Al vanaf dat ik mij kan herinneren namen mijn ouders mij mee uit kamperen. Nu ik zelf een gezin heb doen wij dit ook. We hebben al heel veel campings en plekken in Europa gezien, en zijn van plan er nog veel meer te ontdekken. Als mijn eigen caravan stil staat verhuur ik deze ook via Camptoo! Ontzettend leuk om andere mensen ook te mogen verblijden met ons kampeergeluk. Verder help ik graag mensen waar nodig op een vrolijke en luchtige manier, en probeer ik problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Kevin de Mooij

SEA Specialist

Ben je toevallig op deze site gekomen via een zoekmachine? Goed zo! Hopelijk heb je gevonden wat je zocht, want ik werk dagelijks aan de vindbaarheid van alle content. Ik heb geweldige herinneringen aan de kampeervakanties uit mijn jeugd en vind het dan ook onwijs tof als ik andere mensen dat geluk kan bieden via Camptoo.

Robin Peursum

Junior Fleet Manager

Mijn doel is om zoveel mogelijk soorten fantastische campers en caravans te vinden voor onze website. Voor alle soorten vragen met betrekking tot het aanbod op de site ben je bij mij aan het juiste adres. Als ik hier niet mee bezig ben ga ik zelf ook graag op pad met een campertje. De vrijheid van kamperen beleven en lekker de natuur in trekken.

Pascal Meijer

Junior Fleet Manager

Heb je besloten om te verhuren, maar ben je hier nog niet helemaal in thuis? Dan krijg je waarschijnlijk met mij te maken. Ik zal je hierin begeleiden en alle onduidelijkheden wegnemen. Naast het helpen met de advertentie ben ik zelf druk bezig met school en in mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriendin en vrienden. In de vakanties ga ik vaak met mijn familie kamperen en ik vind het geweldig om mensen dezelfde ervaringen mee te kunnen geven.

Jasper Lukkezen

Growth Hacking Trainee

Sinds jongs af aan hou ik van reizen en kamperen. Wat ik mooi vind aan Camptoo, is dat het platform het kampeerplezier voor zowel vakantiegangers als eigenaren vergroot. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk mensen dat te laten ervaren.

Anouschka Schepers

Customer Happiness Manager

Reizen en mensen blij maken, daar word ik zelf gelukkig van! Bij Camptoo kan ik degene zijn die de telefoon opneemt of je mailtjes beantwoordt om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met plezier!

Brandon Fralc

Fleet manager UK

I am an expert expat from Florida, USA. I have been traveling and camping since I was a wee little boy. Give me Mother Nature anytime. I am here to help you learn about listing your caravan or motorhome. I will make it very simple and a pleasure working with us.

Merijn Wierenga

Junior brand manager

Het liefste ga ik elke vakantie zelf met een campertje op pad, die vrijheid is zo'n geweldig gevoel! Dat gevoel wil ik graag delen en reizigers helpen het beste uit hun vakantie te halen.

Thomas van Duijn

Content Creator

Als Content Creator van Camptoo bedenk en maak ik content voor onze blog, website, advertenties en sociale mediakanalen. Mijn doel is het maken van goede content. Content dat onze (ver)huurders inspireert, enthousiasmeert en informeert. Zodat zij met het onvervalste Camptoo-gevoel op pad kunnen gaan!