Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Chief of Growth

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Lisanne Dekker

Office Manager

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen. Voor Camptoo hou ik mij bezig met HR en financiën en ben ik het eerste aanspreekpunt voor ons Camptoo team.

Nanne Veenstra

CFO

Ik ben al sinds 2010 actief in de deeleconomie: het idee dat we onze spullen met elkaar kunnen delen spreekt me heel erg aan. Bij Camptoo ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de financiële afhandeling te maken heeft.

Merijn Wierenga

Brand Manager

Het liefste ga ik elke vakantie zelf met een campertje op pad, die vrijheid is zo'n geweldig gevoel! Dat gevoel wil ik graag delen en reizigers helpen het beste uit hun vakantie te halen.

Gerben Speelpenning

Full-stack Developer

Mijn interesses voor development, delen en duurzaamheid komen bij Camptoo perfect bij elkaar. Samen met mijn collega's hard werken aan verbetering van het platform doe ik dan ook met veel plezier!

Rianne Haasnoot

Customer Happiness

Al vanaf dat ik mij kan herinneren namen mijn ouders mij mee uit kamperen. Nu ik zelf een gezin heb doen wij dit ook. We hebben al heel veel campings en plekken in Europa gezien, en zijn van plan er nog veel meer te ontdekken. Als mijn eigen caravan stil staat verhuur ik deze ook via Camptoo! Ontzettend leuk om andere mensen ook te mogen verblijden met ons kampeergeluk. Verder help ik graag mensen waar nodig op een vrolijke en luchtige manier, en probeer ik problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Kevin de Mooij

SEA Specialist

Ben je toevallig op deze site gekomen via een zoekmachine? Goed zo! Hopelijk heb je gevonden wat je zocht, want ik werk dagelijks aan de vindbaarheid van alle content. Ik heb geweldige herinneringen aan de kampeervakanties uit mijn jeugd en vind het dan ook onwijs tof als ik andere mensen dat geluk kan bieden via Camptoo.

Jasper Lukkezen

Growth Hacker

Sinds jongs af aan hou ik van reizen en kamperen. Wat ik mooi vind aan Camptoo, is dat het platform het kampeerplezier voor zowel vakantiegangers als eigenaren vergroot. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk mensen dat te laten ervaren.

Niels de Greef

COO

Ik deel al jaren van alles, van mijn boormachine tot mijn auto, en ben een echte deeleconomie-evangelist. Ik heb zelf een autodeelplatform opgericht en ben nu superenthousiast bij Camptoo camper- en caravandelen nog makkelijker, leuker en veiliger aan het maken!

Anouschka Schepers

Customer Happiness Manager

Reizen en mensen blij maken, daar word ik zelf gelukkig van! Bij Camptoo kan ik degene zijn die de telefoon opneemt of je mailtjes beantwoordt om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met plezier!

Rahul Basu

Front-end Developer

I am Front end Developer at Camptoo and my work entails working on the user experience of the website with the development team. I have always been fascinated by unique travel products and experiences like Camptoo that add happiness to life!

Brandon Fralc

Fleet Manager UK

I am an expert expat from Florida, USA. I have been traveling and camping since I was a wee little boy. Give me Mother Nature anytime. I am here to help you learn about listing your caravan or motorhome. I will make it very simple and a pleasure working with us.

Olivier Eising

Financieel medewerker

Vanuit mijn studie industrieel Ontwerpen heb ik een passie ontwikkeld voor Service Design. Gecombineerd met de leuke herinneringen die ik heb aan het “camperen” met mijn opa en oma voel ik mij helemaal op mijn plaats bij Camptoo!

Erik de Jong

PR Manager

Zou het niet gaaf zijn als iedereen wist hoe fijn het is om in een camper of caravan op avontuur te gaan? Mijn missie is het om potentiële huurders en verhuurders te infecteren met het Camptoo-virus, door samen te werken met magazines, bloggers en influencers, bestemmingen én like-minded bedrijven.

Natalie Poncin

Customer Happiness UK

I love being outdoors, to travel and to meet new people. I have travelled all over the world and met many interesting people. People are what makes me happy and I love to make others happy. Luckily at Camptoo that is my goal, to make people happy! I will help our travellers with any help they might need, so they can get the best out of their trip.

Peter Arkesteijn

Fleet Manager

Ik hou van reizen en avontuur, bij Camptoo komen die twee leuk samen. Naast verre reizen maken vind ik kamperen ook erg leuk en heb ik natuurlijk mijn eigen camper ook te huur staan bij Camptoo. Voor mijn werk houd ik mij bezig met het vergroten van het totale aanbod op onze website en werk ik aan het optimaliseren van de processen hieromheen.

Thomas Knol

Financieel medewerker

Als student Bestuurskunde ben ik erg geïnteresseerd in duurzaamheid en de deeleconomie. Aangezien Camptoo nog een relatief jong bedrijf is, zijn we vol in ontwikkeling, dit vind ik leuk om mee te maken en hier mijn bijdrage aan te leveren. Dit doe ik door Nanne te ondersteunen met de financiën.

Frans Hoofwijk

Camper Specialist

Ik hou van alles wat met het fenomeen campers te maken heeft. Al meer dan 15 jaar deel ik mijn ervaringen en probeer ik (nieuwe) camperaars te helpen. Zowel op reis- als op techniek gebied. Dat doe ik op beurzen, evenementen en via Camptoo TV. Spreek me aan voor al je vragen!

Mylène Tabernal

Content Creator

I love cars, music, and writing- but most of all, I love people. People are at their best when they’re happy, and my job is to help achieve just that. Solving problems, answering questions and making sure everybody can experience the joy of worry-free travel: that’s freedom to me.

Patrick Attia

Developer

I love coding, development, learning new things and how something you write can be used by so many people and make their lives easier. At Camptoo, I feel I can do that, learn new things and influence the people using the website.

Daan Mulder

Informatie beveiliging stagiair

Als Information Security Management student ben ik erg geïnteresseerd om van Camptoo een veilige plek te maken. Aangezien Camptoo als missie heeft de betrouwbaarste service te bieden, vind ik het geweldig om hieraan mee te werken. Dit doe ik in de vorm van het identificeren van bedreigingen en hier gepaste maatregelen voor aan te leveren.