Over mij

Graag willen wij ons even voorstellen :
Wij zijn André (44) en Maurice (43) - 2 Vrienden die recentelijk besloten hebben om gezamenlijk een camper te kopen. We houden allebei van rondreizen. Telkens weer nieuwe dingen en plaatsen ontdekken, trekt ons enorm aan. En hoe kun je dat beter doen dan met een Camper? Waarmee je altijd en overal beschikt over je eigen spullen en comfortabel bed. Daarnaast houden wij allebei van luxe. We hebben dan ook gekozen voor een ruime en luxe camper van slechts anderhalf jaar oud.

Nadat we (Maurice met gezin) vorig jaar zelf een luxe camper gehuurd hebben en daarmee 3 weken door Italië hebben gereisd, waren we definitief overtuigd van de mogelijkheden van een camper. André raakte ook enthousiast na het horen van onze reisverhalen. Uiteindelijk hebben we besloten om gezamenlijk een nieuwe camper te kopen.

We zijn erg enthousiast om met onze camper nieuwe plekken te ontdekken, maar ook het verhuren van onze camper is nieuw voor ons. Graag gaan we met jullie de uitdaging aan om hier iets moois van te maken !

Beoordelingen

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen beschikbaar voor Andre En Maurice.