Over mij

Ik ga graag met mijn Rode Roos en Groene Gast op pad! Omdat dat niet elk weekend lukt vind ik het heel leuk om anderen er ook van te laten genieten en verhuur ik mijn retro campers.

Beoordelingen

Nicole
21/04/2021
Wat een feest weer met Rode Roos op pas te mogen. Man wat ben ik verliefd op deze schattige, handige, lieflijke camper met heerlijk bed!

De voorpret begint al met het fijne contact met Monique: to-the-point en truly caring. Het enige nadeel is dat ze ramvol geboekt zit haha. Dankjewel en tot héél gauw!

Monique
Reactie van Monique:

Ik ben heel erg blij dat Nicole weer gekozen heeft voor Rode Roos. Jij bent een fijne, lieve en betrouwbare huurder, stuurt leuke en mooie foto’s en ik zie je heel graag snel terug!

april 2021

Gerard
22/04/2021
Monique is een vrolijke verhuurder, ze is heel trots op haar Rode Roos. Ze ontvangt je vriendelijk en zorgt goed voor haar VW daarom ziet die er ook zo goed uit. Als je vragen hebt, kun je haar altijd bellen. Ze heeft eraan bijgedragen dat het een geslaagde ervaring werd om in de Rode Roos te toeren. Ze is enthousiast en doet er alles aan om je een leuke tijd te bezorgen met de Rode Roos. Het is zeker een aanrader met haar op pad te gaan. Monique bedankt voor je medewerking. Groetjes Gerard en Ria

Monique
Reactie van Monique:

Gerard en Ria zijn hele fijne, enthousiaste en betrouwbare huurders. Ik hoop hen weer een keer te mogen ontvangen want zulke huurders zijn een feestje!

april 2021

Lees meer beoordelingen