Over mij

Hallo allemaal!
Marc en ik zijn al enkele jaren aan het kamperen en zijn helemaal verkocht aan deze manier van vakantie vieren. We staan graag op kleine boerencampings midden in de natuur maar toch dicht bij een stad. Daarnaast vinden we het heerlijk om met onze hond Nimma te gaan wandelen en helemaal tot rust te komen.
Wij zijn kampeerders die houden van het gevoel dicht bij de natuur te zijn en toch het gemak van comfort ervaren. Eerder gingen wij met de vouwwagen op vakantie, we houden er van om lange rondreizen door Europa te maken. Helaas is het met een vouwwagen niet heel comfortabel als die telkens nat ingepakt moet worden. Daarom hebben wij gekozen voor een kleine caravan die voorzien is van alle gemakken.
Onze kleine Kip Touring 330 is een ideale caravan voor 2 personen. Hij is voorzien van een comfortabel 2 persoonsbed en een gezellig zitje aan de achterzijde. Verder is er nog een keukentje en voldoende opberg ruimte voor kleding e.d. De Kip is voorzien van een luifel met een zijwand welke te plaatsen is aan beide zijkanten. Verder zitten er 4 stoelen bij, een ruime tafel, nog een kleinere tafel en een bijzet tafeltje. Ook zijn er twee windschermen aanwezig die makkelijk in de grond te bevestigen zijn.
Het ideale van de caravan is dat hij licht van gewicht is en bijna door iedere auto getrokken mag worden. Ook met alleen het B rijbewijs, ideaal dus! De luifel is snel opgezet en de koelkast werkt ook tijdens het rijden, hierdoor zit u snel aan een koud biertje of wijntje bij aankomst op de camping en kan uw vakantie beginnen!

Beoordelingen

top huwelijksnacht in de Kip!
Wij zijn onlangs getrouwd en hebben er een mini festival van gemaakt. Vrienden bleven slapen in tentjes of busjes. En wij hadden voor onze huwelijksnacht deze fijne Kip geboekt. Nou, beter kan je huwelijk niet beginnen!
Bobby is echt een held! Hij kwam de Kip plaatsen en halen. En als verrassing voor ons huwelijk vonden we ook nog een flesje bubbels en een bordje aardbeien in de koelkast, wat een attente verwennerij!
Onze nacht was kort, eigenlijk veel te kort. Ik kijk uit naar onze volgende Kip-uitje want dat gaat er vast komen.
Bobby, nogmaals bedankt voor je geweldige service!!
met hartelijke groet,
Peter & Nicole (inmiddels 10 dagen getrouwd)
Ik nam de KIP mee naar een meerdaagse paardenwedstrijd in Nederlands en het is super goed bevallen! Zowel de KIP als het contact met Bobby. Caravan met genoeg om het jezelf wat comfortabeler te maken dan een tent, zelfs met slecht weer is hij ideaal. Geen gebreken of tekortkomingen wat mij betreft. Fijn contact met Bobby, alles liep soepel. Ik zou het zo weer doen!

Lees meer beoordelingen