Over mij

We (Vera en ik) hebben een Volkswagen camperbus waar we inmiddels heerlijke reizen mee hebben gemaakt. Mijn favoriete "grotere" camper was een Fiat Ducato Hobby. Toen iemand ons deze te koop aanbood heb ik mijn broer, een automonteur, gevraagd om 'm te beoordelen. Hij was zo enthousiast dat we hebben besloten hem gezamenlijk te kopen. Vakantie met de camper is gewoon superleuk en geeft een enorm gevoel van vrijheid. Omdat we zelf niet altijd op pad kunnen en we vinden dat anderen er ook van mogen genieten hebben we besloten de camper enkele weken per jaar te verhuren.

We hebben zo genoten van het aankleden van onze mooie Hobby en het is zo fijn om andere mensen blij te zien worden van een vakantie met onze camper, dat we er nog een leuk model hebben bijgekocht: een Fiat Ducato FFB 570 Classic.

Beoordelingen

Mede door de fijne camper een geweldige reis kunnen maken door Scandinavië. De camper is van alle gemakken voorzien en de inventaris zeer compleet! Ondanks dat het soms ietwat aan de krappe kant was met drie volwassen mannen was het prima te doen in de camper. Zeker een aanrader!
Een heel fijne camper, met comfort (helaas zonder douche). De boiler deed het ook niet goed in de vrieskou, maar de verwarming wel! En windkracht 8 kan ie ook goed hebben! Brug van Normandië, geen probleem met die turbo motor!

Lees meer beoordelingen