Over mij

Na jarenlang met de caravan gekampeerd te hebben, hebben we in 2016 een camper gekocht. Onze eerste grote camperreis was naar Portugal, in één woord fantastisch. Het niet van te tevoren hoeven te plannen waar je de volgende avond overnacht en de tijd te nemen de mooie plekjes te bekijken die je onderweg tegenkomt, geeft een enorm gevoel van vrijheid. De afgelopen jaren hebben meerdere grote reizen gemaakt waarvan de laatste naar Marokko, dat was met recht een Arabisch avontuur om niet snel te vergeten. Aangezien wij de camper slechts in het voor- en najaar gebruiken zou hij in de zomer in de stalling staan. Dat vinden wij zonde, daarvoor is het een te mooie camper en willen wij ook anderen in de gelegenheid stellen van onze mooie camper te genieten.

Beoordelingen

Bertil
25/06/2017
Wij hebben een roadtrip gemaakt met de camper van Jans, Gehuurd via Camptoo. Wat een super camper! Alles er op en eraan. Goed uitgerust met allerlei technische snufjes zodat je helemaal niet meer afhankelijk bent van faciliteiten op bijvoorbeeld een camping. In mijn ogen een camper zoals een camper bedoeld is. De camper is drie jaar oud, maar ziet er uit en hij rijdt als nieuw. Hij vertoont nauwelijks gebruikerssporen. Een heerlijke 150 pk motor met een automatische schakeling die ook met groot gemak met de hand is te schakelen in de bergen. Zonnepanelen.....zodat je altijd stroom hebt onderweg. Volautomatische tv-schotel op het dak!
Een lekkere koelkast met vriesvak. Goed bed! Teveel om op te noemen eigenlijk. En snap je iets niet onderweg? Je kunt Jans dag en nacht bellen al het nodig is. Wij hebben mede door deze camper een super vakantie doorgebracht in Noorwegen en met gemak ruim 6.000 km gereden.
Ik zal iedereen deze camper aanraden!
Charles
1/10/2017
Uitstekende royale camper.
Vooraf kregen we een ruime instructie toegestuurd waardoor we al enig inzicht kregen in de mogelijkheden van de camper.
Bij het afhalen werd ruim tijd uitgetrokken voor de uitleg en eventuele wensen die we hadden.
De camper reed uitstekend en is gemakkelijk te besturen,
De automaat en cruise control hebben we als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.
Dit was onze eerste ervaring met een camper en we zullen dit zeker en voor langere tijd herhalen

Lees meer beoordelingen