Over mij

Hallo, ik ben Wim, 30 jaar ervaring in de industrie, heb veel te maken gehad met op maat gesneden producten en het invullen van wensen op klantspecifieke wijze. Altijd deze vraag op nummer één: hoe maken we het onze klant naar de zin? Ik ken inmiddels alle variaties van vakanties: van kamperen met een De Waard-tent via rijden met een ‘normale’ camper, tot aan hotels, vakantiehuisjes en resorts. Na vele ervaringen blijven het nu eerst maar eens houden op een buscamper, snel, veilig, droog, wendbaar, gemakkelijk voor de dames die een opbouw camper wat te breed vinden en altijd gemakkelijk op normale parkeerplaatsen en prima om mee te binnenstad in te rijden.

Beoordelingen

Jennie
30/08/2017
Voor ons, die altijd met onze tent vakantie hielden, was het de eerste keer dat we een camper probeerden. Een leuk compact "instapmodel". Het is ons erg goed bevallen. Het kampeergevoel bleef intact, maar het was net wat makkelijker. En mobieler waren we ook. De service die Wim leverde was top. We hebben een fijne week gehad en zijn een positieve ervaring rijker. Voor herhaling vatbaar!
Martin
3/09/2017
Het was een hele fijn vakantie de camper was geweldig rijd prettig en alles werkt. Eigenaar wim verteld alles wat je weten wil en het contact is prima thanks wim en camptoo .....mart en ada

Lees meer beoordelingen