Over mij

Wij zijn John en Lilian Janssen actieve kampeerders die graag fietsen wandelen zwemmen en leuke streken en plaatsen willen bekijken. We hebben alle facetten van het kamperen gehad behalve de camper . Daarom zijn we aan dit avontuur begonnen. En we willen anderen ook de mogelijkheid geven om dit een keer te beleven tegen betaalbare vakanties.

Beoordelingen

Hans En Nel
31/07/2017
Het contact en verhuur aan John is prima verlopen. Contact verliep open eerlijk. Kleine probleempjes onderweg lostte John zelf op. Een huurder waar je met een gerust hart je campet aan kunt meegeven. gr. Hans en Nel
Iris
28/08/2019
Het contact is erg plezierig geweest met John en Lilian. Duidelijke uitleg hoe alles werkt en ook tijdens onze trip naar Noorwegen snelle reacties op vragen van ons. De camper is ons erg goed bevallen. De rondzit hebben we ook als erg gezellig ervaren met z’n viertjes en je hebt erg mooi uitzicht om je heen. De camper bevat een uitgebreide inventaris waar je gebruik van kan maken. We kijken terug op een heerlijke camperreis mede dankzij John en Lilian.