Over mij

Ik hou van het leven van avontuurlijke dingen doen, ik ga graag met gezin lekker op vakantie. Erop uit! van elkaar genieten en mooie plekjes ontdekken. Nieuwe mensen leren kennen en samen nieuwe culturen op snuiven.

Beoordelingen

Beste avonturiers,

Want een "avontuur-gevoel" geeft deze Landrover je.......
Mijn twee kinderen (10 en 11) en ik zijn 1 week op pad geweest met dit voertuig. We hebben een heerlijke vakantie gehad! De daktent is enorm snel op te zetten en biedt genoeg ruimte voor 2 kinderen en een volwassene. (De bijgeleverde "bijzet-tent" geeft plaats aan 4 volwassenen). Het matras is verbazingwekkend comfortabel en lag prima. Mijn jongens vonden het geweldig om "op een dak van een auto" te slapen. (Hmmm..... ik stiekem ook!) We trokken veel "bekijks" op de campings, velen kwamen even een praatje houden over de Landrover.

De Landrover is uiteraard niet nieuw maar in prima staat. Over elk plekje is nagedacht en van elke hoekje en gaatje is een opbergmogelijkheid gemaakt. Je krijgt de "Landy" compleet met alle kampeer-inventaris aangeleverd. In principe hoef je alleen maar slaapzak en kussen mee te nemen en gaan......!! We hebben een dag veel regen gehad, dat was even behelpen, meer dan met een camper.... maar dat heb je als je in Nederland blijft! De luifel is dan een uitkomst.

De verhuurder, Patrick, is een uiterst sympathieke kerel, die het echt gaat om ons te laten genieten van zijn voertuig. Uitgebreid welkom en uitleg over de (on)mogelijkheden. Doet niet moeilijk over haal- en brengtijden etc. Borg was binnen 48 uur na terug brengen, terug gestort op mijn rekening.

Al met al..... de Landrover en de bemiddeling van Camptoo.... een betrouwbare aanrader voor een avontuurlijke vakantie.

Groet Ernst en Kids

Sorry als deze review lijkt op een advertentie...... is het niet.... wij zijn gewoon oprecht tevreden!
Wij hebben genoten van een heerlijke en avontuurlijke reis met de Defender, een fantastische manier van kamperen met je tent op het dak.
Je reist in een ander tempo dan je normaal gewend bent, voor ons echt onthaasten.
Prima contact met Patrick, na een hartelijke ontvangst en uitgebreide instructie zijn we lekker op weg gegaan, de Landrover reed prima en door de goede stoelen ook comfortabel. Kortom voor ons een zeer geslaagde vacantie, voor herhaling vatbaar

Lees meer beoordelingen