Over mij

Wij reizen graag door Europa. Het geeft veel vrijheid en deze camper bus is gemakkelijk te parkeren in b.v. een plaatsje waar grotere campers worden geweerd.
Regelmatig passen gereden en zelfs geslapen hoog op de Grimselpas in Zwitserland waar we als enige stonden. Als je zoekt en er van houdt om alleen ergens te staan is dat met deze bus heel gemakkelijk.
Veel en veilig reisplezier dus!, een aanrader als je van rust en veel trekken houdt, je hebt je huisje altijd bij je!

Beoordelingen

De camperbus is goed bevallen, hij rijd erg goed en kan makkelijk een berg op. Hij is wendbaar en praktisch. De uitrusting is erg compleet, het is heerlijk om buiten onder het luifel de zon onder te zien gaan.
Wij hebben genoten van het reizen met de camperbus. Na een hartelijk ontvangst door de eigenaren en duidelijke uitleg over het gebruik en de ins en outs van deze camperbus samen op pad. Onze eerste camperbus ervaring. Wij zijn beginners en hebben nog het e.e.a. te leren over hoe een reis met een camperbus efficiënt aan te pakken. Niet iedere dag reizen, maar ook rust momenten pakken om activiteiten te de doen in de omgeving. En zelfs eens een rustdag in te plannen, lekker rustig lezen bijv. op een mooie plek waar je staat. Wij wilden te veel doen in slechts één week. Maar de overall ervaring is super, de vrijheid, het alles bij de hand hebben en een mooie reis. Gaan zeker nog eens de camperbus huren, maar dan voor een langere periode. M.b.t de camperbus zelf: heerlijk rijden, mooi schoon afgeleverd, complete inrichting en een welkoms kaart met een fles rode wijn. Voor de eigenaren: Dank dat wij jullie camperbus mochten huren.

Lees meer beoordelingen