Over mij

Dol op Schandinavië, vanwege de ruimte, de rust, de fantastische natuur en natuurlijk vanwege de Volvo's. Buiten zijn en terreinrijden hebben mijn hart.
Fantastisch als ik mag meewerken aan een nieuwe Belevenis!

Beoordelingen

Voor ons was ‘t ‘n kennismaking met het fenomeen 4x4 met daktent. Van te voren langs geweest om live te zien en horen hoe alles werkt. Erg prettig dat dit mogelijk was, ook om te zien wat je kon verwachten. Bij ons verhoogde ‘t zeker de voorpret.
We zijn enorm enthousiast over de gehele beleving, ook al stonden we op ‘n ‘normale’ camping. Enorm goed geslapen. Bijna alles aanwezig. Hadden zelf nog ‘n koelkastje bij ons. Zeker voor herhaling vatbaar!
Eigenaar super vriendelijk en meedenkend. Ook snelle en prettige manier qua afhandeling. Pluspunt dat je bij deze Land Rover 300 vrije kilometers per dag hebt. Voor reis naar Scandinavië bv wel essentieel.
Wij hebben de camper van Kees gehuurd om een weekeinde uit te proberen met onze zoon van 2,5 jaar oud. Alles was zeer goed verzorgd, compleet en supernetjes onderhouden. En prima service. Kees is zeer enthousiast en neemt de tijd voor je om uitleg te geven. We doen het zo weer!

Lees meer beoordelingen