Over mij

Wij hebben een klein caravan onderhouds- en servicebedrijf en vinden het erg leuk om mensen op vakantie te laten gaan in onze huurcampers. We hebben er een aantal en gaan er ook regelmatig zelf mee op pad.

De VW Westfalia California is een heerlijke, compacte buscamper voor 4 personen. Topkwaliteit opbouw van Westfalia, in nagenoeg onbeschadigde staat. Het ombouwen is dusdanig ontworpen dat het snel en comfortabel gaat. De degelijke 5 cilinder Volkswagen diesel heeft niet te gek veel gelopen en staat erom bekend dat hij zijn werk betrouwbaar uitvoert. Je ervaart het echte Volkswagen camper gevoel met deze camper.

De Ford Transit Blucamp, Superbrig en de Fiat Riviera zijn beiden ideaal voor het grotere gezin. 7 slaapplaatsen (stapelbed) en 2 zitjes tot je beschikking. Met de sterke turbo diesels van bijna 130 PK brengen ze je overal naar toe! Deze campers zijn van binnen nog erg netjes, fris interieur, volledig ingericht, rijden en schakelen heerlijk.

Beoordelingen

We kregen een nieuwere camper mee dan geboekt, dus dat was een mazzeltje. Contact met verhuurder verliep verder heel soepel.
Top dagen gehad met de camper van Roel!De camper is mee gegaan met de Roparun 2019 en heeft het team een fijn onderkomen gegeven.
Het is een ruime camper en een fijne motor. Alles was aanwezig voor wat betreft de inventaris.
Het contact met Roel is ook goed verlopen. Hij is goed bereikbaar, via de telefoon, whatsapp en mail.
Het ophalen en terugbrengen ging vlotjes.
Al met al zeker een aanrader om bij Roel een camper te huren.

Lees meer beoordelingen