Over mij

Wij zijn Janine en Ron,

Janine werkt in de zorg en Ron heeft een softwarebedrijfje. Vooral in de zomervakantie gaan wij met onze 2 dochters en de Labrador op vakantie met de camper. De vrijheid om zelf te beslissen waar je heen gaat vinden wij heerlijk. Wij boeken nooit van te voren en gaan richting de zon. Of dat nu in Nederland is of in Italië dat is niet belangrijk. We gaan niet snel naar dezelfde vakantieplek, maar gaan liever op avontuur. Als de plek ons niet bevalt rijden we gewoon weer door. We hebben alles bij ons en daardoor zijn we overal aan het genieten van de vakantie.

Beoordelingen

Zeer vriendelijke verhuurder, perfecte communicatie. Camper is compleet ingericht, al wat langer in gebruik maar keurig onderhouden en alles werkt perfect. Ruime camper, ideaal tot en met 4 personen. Motorisch sterke Fiat Ducato diesel (verbruik circa 1:10). Mijn eerste camper-ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Zeer goed uitgeruste ruime camper, aangezien er al 2 2-persoonsbedden inzitten was het in ons geval niet nodig om de tafel op te klappen (gezin met 2 kinderen) wat het erg comfortabel maakt

Lees meer beoordelingen