Over mij

Sinds 2018 zijn we eigenaar van deze Hymer B544, waarmee we inmiddels diverse keren met veel plezier naar het buitenland zijn geweest. Wij gaan regelmatig met zijn tweeën op pad, soms in gezelschap van onze 20 jarige dochter, maar deze Hymer is prima geschikt voor vier. We hebben inmiddels huurders gehad met 4 jonge kinderen. De camper heeft een hefbed boven de bestuurderscabine waar twee personen kunnen slapen en een mega groot twee persoons bed over de hele breedte. De foto toont een smalle versie, maar als de zijbank erbij wordt getrokken, is er zeer veel slaapruimte. De camper heeft een relatief nieuwe 12 V koelkast die goed koelt en een recente Truma installatie. Het interieur is in oorspronkelijke maar goede staat, met een vintage uitstraling.

Beoordelingen

Voor onze eerste camper-vakantie kozen we, op basis van beschikbaarheid en afhaallokatie, voor de Hymer van Ronald. Best spannend. Voor de eerste keer alles uitzoeken met campings en de bij reizen met een camper horende mores. En op pad met andermans kapitaal. We zijn zelf zuinig op onze spullen, maar een ongelukje is natuurlijk zo gebeurd. Ook in dit opzicht was dit een perfecte keuze. Ronald is een uiterst vriendelijke, inlevende en geduldige man, die de tijd neemt om alles uit te leggen, en die ook tijdens de reis bereid was om vragen te beantwoorden. Ophalen en inleveren van de camper ging in soepel overleg.

De camper zelf is, zoals Ronald aangeeft, een wat ouder exemplaar, maar compleet uitgerust, en praktisch in gebruik. Niet extreem lang, en verrassend kort qua draaicirkel. In de stad is manoeuvreren niet heel verschillend van een grote middenklasser. Rijden op de snelweg viel in het begin tegen; de normale rekenregels over hoe lang een traject ongeveer duurt gaan niet op. En moderne rijhulpjes kent deze Hymer uiteraard nog niet. Eerste dag daarmee eigenlijk te ver gereden en mezelf redelijk vermoeid.

De camper is aan de binnenzijde ruim en praktisch. Toen de camping na een wolkbreuk onderliep hebben allevier de personen uit ons gezelschap in de camper geslapen tot tent, matrassen en slaapzakken weer droog waren. Vier personen kan prima. Het hefbed zal voor de gemiddelde persoon ruim genoeg zijn. Het bed dat ontstaat door de zithoek om te bouwen is ook voor tweemeter plus geschikt,

Onze eerste trip met een camper is prima bevallen. Het huren (bij Ronald) ook. De wens om zelf een camper aan te schaffen is (misschien tijdelijk) hiermee wat afgenomen. Als het op deze manier kan, dan is dat een prima oplossing!
Voor de 1ste x met een camper weggeweest, als zeer positief ervaren en voor herhaling vatbaar. Lekker ruim voor 2 personen. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Het contact met Ronald is positief ervaren. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg gehad over het hoe en wat met de camper, en onderweg via whatsapp . We hebben in de bijna 3 weken dat we de camper hadden veel gezien en gereden. Oostenrijk/ Slovenië en kroatie. De vrijheid om te gaan en staan waar we wilden was fantastisch. De camper rijd fantastisch, een aanrader.

Groetjes Anita en johan

Lees meer beoordelingen