Over mij

Hi!

Ik ben 36 jaar en woon in het prachtige Noord Brabant. Ik ben een echte avonturier en pak zo veel mogelijk momenten om met mijn camper de weg op te gaan. Ik ben pas terug van een solo rondreis door Zuid Europa. Ik ben enorm dankbaar dat ik echt de ultieme vrijheid heb mogen ervaren. Van het prachtige Sicilië tot aan het uiterste puntje van Portugal... Een ongelofelijke ervaring!

Helaas komt aan alles een eind, dus ben ik weer terug in ons koude kikkerlandje en werk momenteel hard aan mijn carrière. Ik vind het een eeuwige zonde om mijn campertje doelloos stil te laten staan dus bied ik hem aan voor mijn mede avonturiers.

Zoek een plekje in de natuur waar je helemaal alleen bent, luister naar de dieren gedurende de nacht en wordt wakker door de opkomende zon door het alkoof raam. Uitkijkend over de zee zet je een kopje koffie en geniet je van alle rust en de ultieme vrijheid!

Happy travels!

Beoordelingen

Lisa
18/05/2019
Wij hebben een top week gehad in de Ardennen met de camper van Dominic. Ook al hebben wij ‘s nachts -1 gehad. Het kacheltje heeft ons lekker warm gehouden. Vanaf moment 1 was het contact goed. Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en tips en tricks gegeven wat erg fijn was. De camper is zoals in de advertentie staat een oud beestje, maar dat is helemaal niet erg want je bent tenslotte op vakantie. Desondanks is de camper van alle gemakken voorzien. We hebben de camper als een fijn huisje ervaren en vonden het stiekem jammer dat we hem weer moesten inleveren. Kortom helemaal top!

Dominic
Reactie van Dominic:

Hey Lisa,

Dankjewel voor deze lieve woorden. Ik ben blij dat het camperren jullie goed is bevallen. Ik ben benieuwd naar jullie eigen reis en blijf jullie zeker volgen.

mei 2019

Bonny
22/05/2019
Het contact met Dominic verliep heel prettig.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met de camper. De camper is van alle gemakken voorzien en we hebben niks gemist wat er niet op zat.
Wij sliepen met 2 volwassen, een kind van bijna 3 en een baby.
Wij zullen de camper zeker aanraden en zullen zeker zelf nog een keer met deze camper weggaan.

Dominic
Reactie van Dominic:

Hi Bonny,

Bedankt voor de review. Wat ontzettend fijn dat jullie een leuk weekend gehad hebben! Mochten jullie de camper ooit weer willen gebruiken zijn jullie wederom van harte welkom!

mei 2019

Lees meer beoordelingen