Over mij

Beoordelingen

Camper vies meegekregen, koelkast werkte niet op vrije pakeerplek, al ons eten kunnen weggooien. Cruisecontrole deed het niet zoals behoren. Afgesproken dat we de camper een aantal uren eerder mochten ophalen. Nog weer Extra kosten daarvoor berekent, achteraf. Tevens moest camper lastminute op een andere plek opgehaald worden dan afgesproken (Voor ons niet erg maar voor iemand anders misschien wel).

Joris
Reactie van Joris:

Nee Niki, de camper brandschoon meegekregen en alles werkt perfect. Voor de koelkast op gas moet je echter wel de gaskraan opendraaien en ook de cruisecontrole werkt perfect, de Hymer is nieuw!! Je mag de camper altijd eerder halen indien beschikbaar maar verhuren is mijn verdien model en daar reken ik een dagdeel voor. Met het eerder ophalen hebben wij afgesproken bij de Garage (Den Bosch/Boxtel 15 km ipv Den Bosch/Tilburg 35km) dit om je eerder van dienst te zijn. Erg Brutaal een Ster voor deze Top Camper!

juli 2018

Dit was onze eerste campertrip, dus we kunnen niks vergelijken.
Bij het ophalen in Eindhoven geeft Joriseen duidelijke uitleg over hoe alles werkt (eigenlijk is alles ook best simpel zoals Joris zelf aangeeft).
De camper rijd erg makkelijk en ondanks de bijna 7,5m lengte was het makkelijk inparkeren op de campeerplek op de camping.
Eenmaal op de camping is alles al aanwezig: luifel, stoelen, tafel, BBQ(!).
Ook binnen is de camper van alle gemakken voorzien: een keukentje met 3 pitten waar je goed een maaltijd koken, een fijne zithoek, een wc, een aparte douche(!). Het slaapgedeelte is goed af te scheiden van het woon gedeelte.
Wij hebben een heerlijke (te) korte vakantie gehad met de camper van Joris en gaan zeker binnenkort weer een keer een camper huren!
Groetjes,
Helen&Harald

Lees meer beoordelingen