Over mij

Mijn naam is Bart. Met mijn vrouw Silvia woon ik in het mooie dorp Bergen in Noord Holland.
We hebben jaren lang Campers gehuurd en nu hebben we er sinds kort zelf een, een Dethleffs GlobeVan.
Het is een compacte Camper waarmee je ook in kleine dorpen terecht kunt.
Inmiddels al wat mooie trips gemaakt, hij rijdt fantastisch en voldoet ook wat betreft slapen en leefruimte uitstekend.
We verhuren hem graag aan mensen die er net zo zuinig op zijn als wij.

Beoordelingen

De camper van Bart is ons prima bevallen. Een mooie, compacte camper. Ideaal nu de kinderen niet meer meegaan. Het enige nadeel van deze compacte camper was, dat mijn man een kop groter bleek dan Bart, waardoor de camper voor hem eigenlijk net te laag was. Daar zou ik als toekomstige huurder dus wel even op letten.
De camper was mooi schoon en gaaf bij oplevering, hij reed heerlijk en erg stil en er zat heel veel kastruimte in. Onderin de grote garage was ook ideaal. Al met al een heel fijne camper.
De camper van Bart en Sylvia is werkelijk compleet voor een ontspannen vakantie. Fijn dat we vooraf al een keer kennis maakten en de camper konden bekijken. De overdracht was uitgebreid. We hebben 11 dagen door Zweden getourd en het was een fantastische camperervaring. De camper ligt goed op de weg en de stoelen zitten heerlijk. De terugreis van 11 uur was geen enkel probleem. Bart en Sylvia hebben ons weer hartelijk ontvangen bij het afleveren. Wij gaan volgend jaar zeker weer camperen. We zijn verknocht geraakt aan deze manier van vakantie vieren.

Lees meer beoordelingen