Over mij

Hallo, wij zijn Carola en Maurice en we willen graag de vrijheid van een camper met u delen. We hebben inmiddels de handen vrij met de kinderen, al woont er nog 1 thuis, dus gaan er graag regelmatig een weekendje op uit om elders in Nederland te fietsen. En dan 1 x per jaar een lange tocht om Europa te verkennen, heerlijk!

Beoordelingen

Beste mensen.
Ik kan niets anders zeggen dat mijn vriendin en ik heb een geweldige vakantie gehad in deze prachtige camper. Van begin tot eind was alles perfect geregeld, (Ik moet wel zeggen dat het was wel ff spannend afwachten tot de groenecard binnen kwam)de dag van vertrek namelijk..
Maar verder prima.
De camper zelf is ons prima bevallen. Alles er op en aan. De camper is erg goed onderhouden, Van binnen zowel als buiten,rijd prima, Er is ruimte genoeg voor je spullen.
Wij raden iedereen aan om met deze camper op vakantie te gaan.
Wij werden vriendelijk ontvangen door Carola en haar man ,met een lekker bakje koffie,
Als wij nog een keer op vakantie gaan met een camper, gaan wij zeker Carola bellen.
Mvg Nobby en Margreet.

We hebben voor de derde keer via Camptoo naar volle tevredenheid een camper gehuurd. Dit keer het 'ruimtewonder' van Carola en Maurice. En een ruimtewonder was het: heerlijke praktische camper die zeer compleet was, waarmee we een prachtige tocht door Scandinavië hebben gemaakt. Het contact met Carola en Maurice verliep heel prettig. Aanrader!