Over mij

Hallo, wij zijn Gerard en Marjan, wij zijn inmiddels vanaf 2014 aan het camperen en vinden het een geweldige manier om nieuwe gebieden te ontdekken. We hebben al vele plaatsen bezocht en zijn nog lang niet klaar. Vanaf 2019 zijn we in het bezit van een prachtige retro klassieker T2 Volkswagen Westfalia waar we veel zin in hebben om mee op pad te gaan en waar we ook anderen van willen laten genieten.

Beoordelingen

Met z'n tweeën hebben we werkelijk genoten! Het was even wennen hoe zo'n oude camper schakelt, maar dat ging al snel goed. 't Is wat woekeren met de ruimte, maar dat heeft ook z'n charme! Wat het ook heerlijk maakt is dat je ergens aankomt en gelijk klaar bent.
De camper zelf is een prachtige camper, met een complete inventaris. Kortom: een aanrader!
Stop met zoeken, dit is em. Een aanrader voor iedereen: stellen, vrienden, gezinnen. Wat is dit een prachtige bus, en voorzien van alle gemakken. We zijn ontzettend hartelijk ontvangen door Gerard en Marjan. Ze nemen uitgebreid de tijd om alles met je door te nemen, zodat je met een vertrouwd (en enthousiast!) gevoel op pad gaat. De camper rijdt erg comfortabel. Het rijden zelf is minstens net zo leuk als waar je naar toe gaat! Wij gaan hier zeker nog eens mee weg:-)

Lees meer beoordelingen