Verdien geld met je Camper of Caravan

Deel je camper of caravan wanneer jij hem niet gebruikt.
Volledig verzekerd, zonder verborgen kosten. Wanneer jij wilt!

Beoordeling: 9.0 uit 5041 ervaringen

Waarom verhuren bij Camptoo?

  • Het eerste, grootste en best beoordeelde camper en caravan deelplatform van Nederland
  • Verzekering voor verhuur zit inbegrepen, met 24/7 pechhulpservice, geen registraties op jouw naam bij schade, geen terugval in no-claim én een vervangende camper in geval van nood
  • Financiële afhandeling wordt geheel door Camptoo verzorgd
  • Toegang tot de grootste verhuurcommunity van camper en caravan eigenaren van Nederland, voor tips, tricks en gedeelde inspiratie
  • Alle huurders worden uitgebreid gecontroleerd, door Camptoo en door de verzekering

Bereken je verdiensten

Verdien wekelijks en bied hiermee gezinnen per jaar het plezier van een tweeweekse vakantie!

Haal het meeste uit je nieuwe kampeermiddel

Leuk dat jij opzoek bent naar een kampeermiddel die jij ook wilt verhuren! Wil jij advies bij jouw aankoop zodat jij het meeste uit jouw kampeermiddel kan halen in de verhuur? Stuur Jurriaan een mail via jurriaan@camptoo.nl voor meer info.

Terug

Bekijk wat onze huidige verhuurders zeggen

Rien en Janny

Rien en Janny

Baarn, Nederland

Het levert ook het één en ander op, het kan zijn dat je dan zelf voor niks op vakantie kan.

Hoe het werkt

1. Plaats een Advertentie

2. Ontvang aanvragen van huurders

3. Accepteer aanvragen en verdien!

Verhuren levert altijd geld op!

Camptoo rekent alleen een bedrag voor de dagen dat je verhuurt. Verhuren kost je zo nooit iets en levert altijd geld op! Bovenop de door jou gestelde huurprijs rekent Camptoo 15% aan de huurder over de volledige verhuurprijs. Camptoo rekent geen kosten voor het maken van een advertentie of het weigeren van een huuraanvraag. Verhuren levert dus altijd geld op!

Plaats direct een gratis advertentie

De Camptoo garantie

Huurders worden altijd gecontroleerd op hun kredietwaardigheid

Huurders worden volledig gecheckt door Camptoo, van BKR registraties, zwarte lijsten van verzekeraars tot aan een geschikt rijbewijs. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je met een gerust gevoel je camper of caravan aan huurders meegeven.

Ervaren support team dat 24/7 bereikbaar is

Kom je ergens niet uit of zit je met vragen? Neem contact op met ons ervaren Customer Support team. Zij kunnen je adviseren over verzekeringen, boekingen en andere belangrijke zaken.

Jij blijft altijd de baas over jouw camper of caravan

Jij bepaalt altijd wie er met je camper of caravan op pad gaat, wanneer hij/zij vertrekt en hoeveel jij verdient. Je zit dus nergens aan vast.

Huurders betalen altijd een borg

Huurders betalen altijd een borg van € 1.000 voor campers en € 500 voor caravans. De borg staat gelijk aan het eigen risico en hierdoor zijn onze huurders extra voorzichtig met jouw camper of caravan.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Camptoo bekroond tot Rising Star

Camptoo is door de jury van de Deloitte Fast 50 bekroond tot meest kansrijke technology startup van Nederland in 2017. Vorige winnaars van de Deloitte Fast 50 zijn onder meer TomTom, ASML en Booking.com: een prijs waar we trots op zijn! Bekijk het filmpje van de uitreiking.

Ben je overtuigd? Ga ook verhuren en verdien de onderhoudskosten van je camper of caravan terug!
Plaats gratis een advertentie