Op naar de vrijheid ver weg van de bewoonde wereld

Beoordeling:9.1 uit 36747 ervaringen

Vakantie ver van de bewoonde wereld

Wildernisroute Zweden

De wildernisroute ‘Vildmarksvägen’ is een prachtige route door Jämtland en het Zweedse Lapland. Wat moet je vooraf weten? En welke plekjes mag je nou echt niet missen op de Vildmarksvägen route?

Kamperen midden in de natuur

Wanneer ga je nou nog écht terug de natuur in? Dat kan maar op weinig plekken in Nederland, maar bij staatsbosbeheer kun je nog echt lekker midden in de natuur kamperen, logeren bij de boswachter.

Wildkamperen in Schotland

Isle of Skye, the Higlands, Loch Ness: Schotland is een van de landen waar je het beste met je camper in de ruige natuur kunt staan. Tips voor het wildkamperen in Schotland vind je in deze blog.

Zuid-Zweden, onvergetelijke trip

Nog geen vakantie geboekt? Toe aan een compleet nieuwe omgeving, niet te ver van huis? Dat komt goed uit, want wij hebben de perfecte camperroute door Zweden gevonden voor jou.

Wildkamperen in Noorwegen

Noorwegen is een land vol ongerepte natuur, prachtig om te verkennen voor de avontuurlijke roadtripper, maar heeft ook genoeg plekjes om cultuur te snuiven of eens lekker op een terrasje te zitten.

De meest bijzondere kampeerplekken

En ook nog eens gratis! Op veel plekken in de natuur of op plekken waar niet veel mensen komen kun je gratis kamperen! Hoe je dat slim doet lees je in deze blog.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.